Yamaha or700 v2 plus sorun?

Cevap: Yamaha or700 v2 plus sorun?

valla or 700 tam 4 yıl kullandım cami anfisinede bağlasanız mükemmel ses alırsınız tamamen kullanıcıdan kaynaklanan sorun olduğuna inanıyorum...

bu sorunu bnde yaşıyorum or 700de abi sölermisnm nasıl yapıcaz ben hiç özel ayarlarnı bilmem nerden ne yapıcaz nasıl kaydetcez bütün sesleri tektek akydetmek zor oluyor..

bende hic bir defa bôyle bisey basima gelmedi kac senedir de kullaniyorum,orgun arkasindaki line out cikisini amfinin stereo ise iki jackla herhangi stereo kanala tak,mono ise sadece left out amfinin herhangi bi kana takarsin ve nerde olursa olsun kucuk kulaklik jaki tak ki sesleri sadece salonun ses sisteminden dinle,kesinlikle orgu taktigin mixer kanallarinda eff kapali olsun,umarim hata kötü jaklardan kaynaklanirdir.

nese arkadaslar cok soalun pa800 e gectım sıkıntım kalmadı kafam rahatladı :D o nası ritm ses ler ole nası bı sound :D

valla or 700 tam 4 yıl kullandım cami anfisinede bağlasanız mükemmel ses alırsınız tamamen kullanıcıdan kaynaklanan sorun olduğuna inanıyorum...

Arkadaşım şöyle sölicem ozaman eko yapmak için bantlı cihazlar kullanırdık bir dönem. Ben o zaman casio kullanıyordum.Yani o dönem cami anfisi bile yoktu ve biz bunlarla düğüne giderdik.Yani hata bende olduğunu zannetmiyorum.Ha teknik bişey varda benim haberim yok,buna bişey diyemem.Birde şunu keşvettim.Kulaklık çıkışından tek jak daha iyi perfonmas gösteriyor.Selamlar.