• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

ben önceki yazimda da belirttiğim gibi seslerde hiç bi sorun yaşamadim fakat drum kit de bi problemle karşilaştim o kadar :)

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Bu programda ritm set görünmüyor.Sesleri farklı setlerden seçtiğimizde ritmler nasıl oluyor anlayamadım ?

Hocam ben usb kablosu ile orga 50 ye yakın ritm yüklemiştim. Set silip yüklemelerde bu ritimler etkilenmiyor. olduğu gibi kalıyor. Yani sete ritm ekleme gibi bir sıkıntımız yok.

koskoca yamaha firmasının yapmadığı bu tarz program ve set yapımı için emek harcayan fedakarlıkta bulunan tüm üstadlarımızdan allah razı olsun.. hakkınızı helal edin yamaha kullanıcılarında çok hakkınız var.. tekrar tekrar sonsuz teşekkürler....

S 650 setlerini nereden bulabiliriz?

YEP Voice Manager - beta v1 bu programı Salim beyin linkinden indirdim ama programı acarken hata sesi geliyor ama hatanın ne oldugu gözükmüyor yani sadece ses var acaba neden ?

vindows8 ve xp de prgramı sağlıklı caliştiramadim ben iş yerindeki makinede win 7 kurulu orda calişiyor sorun kendi oluşturduğum yep lerden ses silip ekleyebiliyorum fakat turkyunan paketinden bişi alamadim...ilginc

Değerli arkadaşlar, Programın beta sürümünü DrSalim yayınladı sağolsun. Programda bazı hataların mevcut olduğunu da, beta olduğunu da ayrıca açıklamış.

Gelişmelerden haberdar etmek istiyorum. Programda oluşan kopyalayamama ve bazı ses yer değiştirme sorunları mevcuttu bunlar aşıldı, şu an için dağıtımı durdurarak beta testlerini kendimiz yapıp en son beta çalışmasını sevgili dostum Muller (diğer bir forumda) paylaşacaktır, buradan da sanırım yine DrSalim paylaşacaktır. Programda ki ses ekleme çıkartma konuları netleşmeye başladı eksiklerimiz illa ki olacaktır.

Bizler program için bir kullanım kılavuzu, yardım bölümü ve videolu anlatımını detaylı olarak anlatacağız ki kolay kullanabilin diye. Daha bitmediği için bir video çekmek yada kullanım kılavuzu hazırlamak mantıksız.

Bir hafta süresince programa maalesef pek elleyemeyeceğiz çünkü Muller'in biraz işleri ve bizlerinde bayramı olacak :) Herkesin Kandilini şimdiden kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Program düzenleme işlemi bittiğinde editör kısmına geçilecektir bu güzel haberi de sizlerle paylaşalım.

Tüm değerli kullanıcılara saygılar.

Çabanızı ve çalışmaları takdirle takip ediyorum. Dört gözle beklemekteyiz.
Kolaylıklar dilerim.
Bu arada herkese hayırlı kandiller dilerim.

Değerli arkadaşlar, Programın beta sürümünü DrSalim yayınladı sağolsun. Programda bazı hataların mevcut olduğunu da, beta olduğunu da ayrıca açıklamış.

Gelişmelerden haberdar etmek istiyorum. Programda oluşan kopyalayamama ve bazı ses yer değiştirme sorunları mevcuttu bunlar aşıldı, şu an için dağıtımı durdurarak beta testlerini kendimiz yapıp en son beta çalışmasını sevgili dostum Muller (diğer bir forumda) paylaşacaktır, buradan da sanırım yine DrSalim paylaşacaktır. Programda ki ses ekleme çıkartma konuları netleşmeye başladı eksiklerimiz illa ki olacaktır.

Bizler program için bir kullanım kılavuzu, yardım bölümü ve videolu anlatımını detaylı olarak anlatacağız ki kolay kullanabilin diye. Daha bitmediği için bir video çekmek yada kullanım kılavuzu hazırlamak mantıksız.

Bir hafta süresince programa maalesef pek elleyemeyeceğiz çünkü Muller'in biraz işleri ve bizlerinde bayramı olacak :) Herkesin Kandilini şimdiden kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Program düzenleme işlemi bittiğinde editör kısmına geçilecektir bu güzel haberi de sizlerle paylaşalım.

Tüm değerli kullanıcılara saygılar.

Teşekkürler sevgili Perganon kardeşi'M...harika bir haber...umarım paketlerden "vce" formatında ses çekebilmemiz içinde bir düzenleme yaparsınız...oluşturulan sesleri paketlerin içinde vce formatında alıp EMO'da ya da Org Hafızasında kullanabilmek harika olurdu doğrusu...çünkü biz yamahacıların edi zurna denilen bir belası var...ne atabiliyoruz ne satabiliyoruz ))) ama la tonu hariç tat vermiyor; çoğumuzda bu tona çıkamıyoruz...))) her ton edi zurna düzenleyip Emo da ya da org hafızasından kullanabilmeyi istiyoruz...saygılar...