- Web sitesi
- www.facebook.com
- Enst.
- Yamaha s950
ben önceki yazimda da belirttiğim gibi seslerde hiç bi sorun yaşamadim fakat drum kit de bi problemle karşilaştim o kadar
Değerli arkadaşlar, Programın beta sürümünü DrSalim yayınladı sağolsun. Programda bazı hataların mevcut olduğunu da, beta olduğunu da ayrıca açıklamış.
Gelişmelerden haberdar etmek istiyorum. Programda oluşan kopyalayamama ve bazı ses yer değiştirme sorunları mevcuttu bunlar aşıldı, şu an için dağıtımı durdurarak beta testlerini kendimiz yapıp en son beta çalışmasını sevgili dostum Muller (diğer bir forumda) paylaşacaktır, buradan da sanırım yine DrSalim paylaşacaktır. Programda ki ses ekleme çıkartma konuları netleşmeye başladı eksiklerimiz illa ki olacaktır.
Bizler program için bir kullanım kılavuzu, yardım bölümü ve videolu anlatımını detaylı olarak anlatacağız ki kolay kullanabilin diye. Daha bitmediği için bir video çekmek yada kullanım kılavuzu hazırlamak mantıksız.
Bir hafta süresince programa maalesef pek elleyemeyeceğiz çünkü Muller'in biraz işleri ve bizlerinde bayramı olacak Herkesin Kandilini şimdiden kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Program düzenleme işlemi bittiğinde editör kısmına geçilecektir bu güzel haberi de sizlerle paylaşalım.
Tüm değerli kullanıcılara saygılar.