• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Emo paketi görmüyor tabi )) bir paketten yeni bir pakete ses yada kit transferi yapıyor...ileride oluşturulabilecek setleri düzenleyerek kendi setimizi yapabileceğimiz anlamına geliyor...keşke; sesleri vce formatında setlerden çekebileceğimiz bir seçenek olsa ve çekilen setleri emo'da kulanabilsek...harika olurdu )))

emoda 5mbgyt kadarcik bir yer olsaydi benim icin tamamdi ama illa her güzelin bir kusuru oluyo....

Arkadaşlar, yeni program ile A2000 exp. midle east paketinden sesler seçip S650 ye attım. İlk denemede ses yerine gürültü çıktı. İkinci denemede her iki kutucuğu S650 seçerek aynı sesleri attım . bu kez de yükleme esnasında org "data error " hatası verdi.

Programi psrtutorial da ilk yayinlandiği gibi indirdim fakat s650 ye a2000in balkan ve türkiye paketinden s650 de olan pakette olan sesler dişin da a2000in paketinden olan yeni sesleri ekledim s650 türk ve balkan paketinden sadece turkish perkisyonkit 1 koydum a2000 de bulunun turkish perkisyonkit2 yi de koydum fakat sesler sorunusuz s650 de çalişiyor ama perkisyon kit 2 de A#0 ve B0 notasinda buluınan sesler de sıkıntı oldu cizirti veriyor ve kaliyor o cizirti orgu kapatip açtiğimda düzeliyor farkli farkli yollardan çözum üretmeye çaliştim gene olmadi bu sefer de o notalara bastiğin zaman org kapanip açiliyor. ritimlerde sorunsuz çalişiyor ama ritimde bahsettiğim notalardan perkisyonn kitte kullanildiysa gene ayni sorun ya cizirti yada org kapanip açiliyor bu konu hakkinda sayin üstadlarimdan yardim istiyorum şimdiden Teşekkürler :)

Bu beta program ile örneğin; turkish-greek oryantel paketindeki sesleri nasıl değiştirebiliyoruz. Programı açtım ama anlayamadım. Sesleri bilgisayarda dinleyebiliyor muyuz ? (Cahilliğim affola :))

Re: Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Bu beta program ile örneğin; turkish-greek oryantel paketindeki sesleri nasıl değiştirebiliyoruz. Programı açtım ama anlayamadım. Sesleri bilgisayarda dinleyebiliyor muyuz ? (Cahilliğim affola :))

üstad sol taraftaki open yep file dan almak istediğin seslerin bulunduğu yep dosyani yani expansion paketi seçiyorsun sifirdan kendine bi paket yapmak istiyorsan sesin üstüne tiklayip copy tuşuna bastiğiniz anda ses yan tarafa yani sizin yapicağiniz pakete geçer eğer paketten pakette ekleme yapacaksaniz sağ taraftaki openyep file dan da ekleme yapacağiniz paketi seçiyorsunuz yine ayni şekilde copy işlemiyle sesler taşinmiz oluyor saygilar ;)

Re: Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

üstad sol taraftaki open yep file dan almak istediğin seslerin bulunduğu yep dosyani yani expansion paketi seçiyorsun sifirdan kendine bi paket yapmak istiyorsan sesin üstüne tiklayip copy tuşuna bastiğiniz anda ses yan tarafa yani sizin yapicağiniz pakete geçer eğer paketten pakette ekleme yapacaksaniz sağ taraftaki openyep file dan da ekleme yapacağiniz paketi seçiyorsunuz yine ayni şekilde copy işlemiyle sesler taşinmiz oluyor saygilar ;)

şunuda soyliyim s650 kullaniyorsun sağ taraftaki keyboard type s650 seçerseniz tamam olacakdir :)

Eyvallah hocam. Sağolasın. Peki voice set deki ayarlar nedir. Anladığım kadarıyla efektler ile ilgili değil mi.

Arkadaşlar-Abiler a2000 setini s650 ye uyarlayan-deneyen oldumu acaba?Sonuç nedir ? Her ses çalışıyor mu?