• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

run time error invalid procedure call or argument diye hata veriyor işlem yapmaya karktimmi... Comdlg32.ocx dosyasını internetten indirdim prgramın icine attim faydasiz olayı cozen arkadaşlar anlatabilirmi...

uyumluluk sekmesinde win95 modunda çalıştır bende oldu.

bu prgram sadece kendi oluşturduğumuz yep lerden ses almak icin sanırım yamahanın kendi paketinden bişi alamadim ....

eğer prgramı sorunsuz kullanan varsa turk yunan peketinin sadece drum kitini brakıp seslerini silip paylaşabilirmi.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben çalıştırdım.S650 türk setinden istediğimiz sesleri çıkarıp yeni bir set oluşturulabiliyor.Fakat farklı bir set olmadığı için yapamadım

bu prgram sadece kendi oluşturduğumuz yep lerden ses almak icin sanırım yamahanın kendi paketinden bişi alamadim ....

Yamaha paketlerinden ses alınabiliyor fakat elektro bağlama alacaksanız, pakette farklı elektrolar varsa (elektro vib..mesela) onları da almanız gerekiyor.. Ney alacaksanız Ney Vib'in de geçmesi gerekiyo kendi paketinize..

"GCC & Middle East Pack" gerçekten güzel sesler barındırıyo, garmon, ney anban ve watariat lar mükkemmel ama bu pakette bişey var sesler problemli geçiyo malesef.. Yine de bu çalışmayı yapan arkadaşları tebrik ediyorum:)

Yamaha paketlerinden ses alınabiliyor fakat elektro bağlama alacaksanız, pakette farklı elektrolar varsa (elektro vib..mesela) onları da almanız gerekiyor.. Ney alacaksanız Ney Vib'in de geçmesi gerekiyo kendi paketinize..

"GCC & Middle East Pack" gerçekten güzel sesler barındırıyo, garmon, ney anban ve watariat lar mükkemmel ama bu pakette bişey var sesler problemli geçiyo malesef.. Yine de bu çalışmayı yapan arkadaşları tebrik ediyorum:)

Sesler problemli geçiyor demişsiniz nasıl yani idare etmez mi?Birde diğer paketleri nereden bulabiliriz ?Sanırım demo versıyonları ındırılebılınıyor ???

run time error invalid procedure call or argument diye hata veriyor işlem yapmaya karktimmi... Comdlg32.ocx dosyasını internetten indirdim prgramın icine attim faydasiz olayı cozen arkadaşlar anlatabilirmi...

indirmen gereken dosya comctl32.ocx olacak ümit kardeş...yanlış dosya indirmişsin...))

tmm dir şu an işteyim artik yarin akşama anca bakabilecez aklima gelen turk yunan paketindeki kitle rtm leri okutmak sesleride piyasadan derlediğimiz seslerle bir paket oluşturmak.. eğer turkyunan paketindeki kiti caliştirabilirsek herkes kafasina gore bir set düzenleyebilir diye duşunuyorum paketlerden ses almak artik cok kolay programı yapan paylaşanlara sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum.....

Türk Yunan or. paketinden bazı sesleri çıkarıp Ümit üstadın setindeki elektroları ekledim. 15 mb e yakın yer kapladı. Sorunsuz. Bu arada orgun userine yüklediğim ritimler set yüklemeden etkilenmiyor.

işte bu güzel haber .....