• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Arkadaslar bu konuyla ilgilenen tüm arkadaslara tesekkür ediyorum.Yamahanin bu politikasina karsin girisimde bulunan bir cok insan var; örnegin Rusyadan Osenko isimli arkadas hala büyük ugraslar veriyor T3 ve T4 Casm Editor programini cikarabilmek icin .Sorensen isimli arkadas ise ypp tasi icin bir program üretmis sanirim ( a 2000 ve 650 icin) Iste adresi:
YAMAHA Keyboard - Style In YEP Files
.... insallah isinize yarar....

Merhaba, Mr.Jorgen ile ben daha önce görüştüm bu program YEP dosyası içerisinden "Java Runtime" ile style formatlarını alıyor. Kendisinin bu konuyla ilgili pek detaya erişmişliği yok görüştüm ben Mr.Jorgen ile :) Ama onunda fikirlerini alacağız.

allah c.c. yar ve yardımcınız olsun ama bu araştırdığınız konuyu türkiyede bilen yokmu ? zaten bu şifreleri emo bilmiyomu:D açıklasın kurtulalım:D neyse başarılar inşallah muaffak olursunuz....

"perganon"

Umarım bu dosya size yardımcı olur :

YEP file analyze.zip | Uloz.to

(not sakın klavyeye yuklemeye calısmayınınz ! )

EVHD - keyboard name, Expansion Voice Editor Version

IPIT - tis block contains tese subblocks:
- TIT2 - Name of the pack - "expansion_title"
- TCOM - Producer name - "expansion_producer"
- TDAT - Date of Creation
- TCNT - Country - "expansion_country"
- COMM - comment - "expansion_comment" - what the pack contain

VVST - one VVST for ever voice or drum kit
Block begin with 16 bytes - voice name
Then "T226"
All VVST I see had lenght 96 bytes

VWDT - raw audio data or UTG WAVE (Yamaha own audio compressing algorhythm)
A2000 could work with both - I hope S650 too.

VPRM - ANALYSE OF THIS IS OUR BIGEST PROBLEM!

SSTY - yamaha style (Block begin with 16 bytes - style name)

Moderatör tarafında düzenlendi:

"perganon"

Umarım bu dosya size yardımcı olur :

YEP file analyze.zip | Uloz.to

(not sakın klavyeye yuklemeye calısmayınınz ! )

EVHD - keyboard name, Expansion Voice Editor Version

IPIT - tis block contains tese subblocks:
- TIT2 - Name of the pack - "expansion_title"
- TCOM - Producer name - "expansion_producer"
- TDAT - Date of Creation
- TCNT - Country - "expansion_country"
- COMM - comment - "expansion_comment" - what the pack contain

VVST - one VVST for ever voice or drum kit
Block begin with 16 bytes - voice name
Then "T226"
All VVST I see had lenght 96 bytes

VWDT - raw audio data or UTG WAVE (Yamaha own audio compressing algorhythm)
A2000 could work with both - I hope S650 too.

VPRM - ANALYSE OF THIS IS OUR BIGEST PROBLEM!

SSTY - yamaha style (Block begin with 16 bytes - style name)

Teşekkürler ilgi için, Mr.Vaclav ile biz mailleşiyoruz. Aslında bizim birlikte analiz ettiğimiz konuyu psrtutorial'da da paylaşıp konuyu genişletip, diğer kullanıcılardan da yardım almaktı amacımız. Bu konuyu ben mesajımda türkçe olarak paylaşıp açıklamıştım. Vakit buldukça çalışmaya devam ediyorum ancak vakit o kadar kısıtlı ki, foruma bile girip başlıkları inceleyip çıkmak zorunda kalıyorum. Ancak çalışmalarımız devam etmekte. Dilerim iyi sonuçlar alabiliriz.

çalışmalar ne alemde acaba

YEP Dosyaları için önemli gelişmeler mevcut, ses dataları da çözüldü çok şükür önümüzde fazla bir yol kalmadı sanırsam. Bu gece değerli dostum Vaclav konuyu derine indirip VPRM bloklarını da ayrıca çözmüş durumda. Şimdi sıra editor ve düzenleme de. Yarın itibari ile editor için çalışmaları yapacağız. Program sonuna gelindiğinde ücretsiz olarak herkese dağıtılacaktır.

allah c.c. yar ve yardımcınız olsun ama bu araştırdığınız konuyu türkiyede bilen yokmu ? zaten bu şifreleri emo bilmiyomu:D açıklasın kurtulalım:D neyse başarılar inşallah muaffak olursunuz....

Değerli üstadım bu şifreleri Emo bilmiyor, emo'da zaten yazılım mevcut ve koruma koyabileceği program da mevcut. Bunun dışında kendisinin bilmesi zaten beni ilgilendirmiyor. Ben şahsı tanımam, şahıs da beni tanımaz, sattığı USB'yi de zaten para veripte almam benim işime yaramaz. Ben kendi sample seslerimi kitlerimi kendim oluştururum. Alan arkadaşlar alıp kullanabilir ben böyle şeylere para vermek istemiyorum, amaç para peşinde koşmak değil insanlara kişilere birşeyleri paylaşabilmektir. Kendisi bir ürün yapmış ve satıyor bu çok doğal bir şey. Ancak alıcsı vardır, alır - yoktur almaz.

başarılar kolaylıklar dilerim

çalışmalarınızda başarılar arkadaşlar

uzun bir sürecin son unda işin sonunu başarı ile getirebilmek büyük bir haz olsa gerek, ellerinize sağlık artık editörü bekliyoruz :)