• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Yine kısa bir aradan sonra tekrar merhaba dostlar,

An itibari ile kendi Yamaha A2000 cihazımda bizzat örnek (sample) bir ses denemesi çalıştırmış bulunmaktayım. VPRM blokları bizi bitirdi diyebilirim. Günlerce haftalarca hatta diyebilirim ki aylarca sürdü bu iş, yoruldum cidden ama değeceğini belirtebilirim. Bu gece veyahut yarın siz değerli dostlarıma test ettiğimiz sample sesi ve ufak bir şeklide kısa bir paylaşımda bulunacağım. Sizlere her an gelişen ufak tefekleri bile paylaşmaya gayret gösteriyorum konuyu takip edenlerin olduğunuda ayrıca biliyorum.

Şimdilik hoşçakalın.

Yine kısa bir aradan sonra tekrar merhaba dostlar,

An itibari ile kendi Yamaha A2000 cihazımda bizzat örnek (sample) bir ses denemesi çalıştırmış bulunmaktayım. VPRM blokları bizi bitirdi diyebilirim. Günlerce haftalarca hatta diyebilirim ki aylarca sürdü bu iş, yoruldum cidden ama değeceğini belirtebilirim. Bu gece veyahut yarın siz değerli dostlarıma test ettiğimiz sample sesi ve ufak bir şeklide kısa bir paylaşımda bulunacağım. Sizlere her an gelişen ufak tefekleri bile paylaşmaya gayret gösteriyorum konuyu takip edenlerin olduğunuda ayrıca biliyorum.

Şimdilik hoşçakalın.

vayyy süpersiniz ustam ellerinize emepinize sağlık.başarılar...

ustam bu programı satıcakmısınız piyasaya felan sürecekmisiniz

ustam bu programı satıcakmısınız piyasaya felan sürecekmisiniz

Değerli kardeşim şunu belirteyim biz programı kesinlikle para ile satmak için yapmıyoruz. Karşılığında herhangi birşeyde beklemiyoruz. Konunun başını okursan anlamış olursun.

Diğer bir özel husus ise ben müzisyen değilim, bir piyanist yada bu konulardan para kazanan biri de değilim. Herkesin kendi mesleği olduğu gibi benimde bir mesleğim, bir işim var. Genelde bizim alanımızda çalışan kişiler, ya gitar çalarlar ya da başka bir enstruman grubuna yönlenirler. Klavye çalanı pek azdır onlar da zaten fazla irdelemezler, çaldığı hali yeter o kişilere. Bana da yetiyor, ancak bu iş biraz inat, biraz kızgınlık, birazda haksızlığa bindiği için uğraşmaktayız. Bu zamana kadar bir sürü çalışma yaptım kendi alanım ile ilgili, yıllardır süre gelen projeler vb. Ama org konusu bize biraz garip geldi, hatta ağır geldi. Sample sesler, VPRM blokları, Style dosyaları ve içerikleri, dosyaların wave şeklinde sıkıştırılması, yep içerikli vb.vb.vb... uzayıp gider. Bütün bunları sıfırdan anlamak, yorumlamak, derlemek öyle zor ki. Belki konuya uzak değiliz ama meslek ile en ufak yakından uzaktan alakası yok. Girdik bir işe uğraşıyoruz, olursa herkes faydalanır, olmaz ise ne yapalım uğraştık ama olmadı deriz. Ayrıca Yamaha'ya da mailler atıyor programın kullanıcılara dağıtılması için diretiyoruz. Bunlarda notlarınız arasında bulunsun :)

Abi Benim Tyros 4 de Çok Sevdiğim Bir Klarnet Sesi Var.Fakat Formatı UVD Onu A2000 e Nasıl Samplelarız ? Teşekkürler

Program çıktığı gün ilk donator benim :)

head

seperator

end
şeklinde Decrypt etmek...

benim anladığım kadarıyla;

YEP formatının başlık kısmı, orta kısmı ve sonunu tesbit ettiniz, tüm şifresinden çıkarttınz ses datalarına ulaştınız, filtreleri çözdünüz, layerlar, eff parametreleri vs... bitti yani?

ben buna inanmam bu bir olta...

ha diyelim ki gerçek sonrası ne olacak?

hemen bir sample editör mü yapılacak? ve bu insanlara ücretisiz mi dağıtılacak ? bu millet daha tyros4 ü hazmedememişken yeplerle mi uğraşacak?

hayırlısı olsun ama ben buna imkan vermiyorum.

aynen katılıyorum sana :D hikaye gerisi gelmez emin olun :)

Gelmez ise niçin konuya cevap yazdınız? Siz bekleyip niçin görmeyi tercih edenlerden değilsiniz? Hikaye olan nedir? Hikaye ise niçin buraya bir konu açıp, uğraşıldığını sizlere paylaşalım? Doğru dürüst okumadan, anlamadan, ne olduğundan dahi zerre kadar haberi olmayan şahsınız bu konuda üslubuna dikkat etmeli! Hikaye olan sanıyorum ki sizsiniz... Hikaye ise lütfen bu konuya cevap yazmayın ki konu sapmasın....

Ben aynen katılıyorum dediğiniz şahsa cevabını verdim, kendisinden ayrıca yardım bile bekledim ancak herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Konuyu iyice okuyup anlayın sonra cevap vermeyi deneyin, ancak üsluba uygun şekild! Çoluk çömbelek gibi, "Aynen katılıyorum sana :D hikaye gerisi gelmez ıvır zıvır gibi gereksiz yorum yapmayın ki, klavyenizin tuşlarına yazık vakit kaybetmişsiniz...

Mesela ben şahsınız için şu an 4 dakikalık bir hayatta zaman kaybı yaşadım ne yazık...

Ayrıca tekrar size cevap vermek istemiyorum!...

ortada bi emek var çalışma var bizim destek olmamız lağzım teknik yada maddi anlamda olmasa bile manevi destek olamalıyız diye düşünüyorum.bu arkadaşımız başarılı olursa hepimiz yararlanacağız kendisi yaptığı şey için parada istemiyor.

Merhaba,

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Yanlız,

A2000 Wave Romlarını ve Içerik hakkında bilgi sahibi olduğum için bir uyarı yapmak istiyorum.
Bu Proje başarılı olduğu taktirde lütfen hiç bir şekilde 64 Mbyte üzerine çıkmayın.Eğer bunu yaparsanız Cihazın Preset Wave bölümünü bozarsınız.Çünkü:
Preset Sesler ve Expansion Sesler aynı Romlara yazılıyor.Lütfen bu uyarımı dikkate alınız.Aksi taktirde cihazlara Servis yolu gözükür.Biz orijinal Expansion Creator üzerinde 64 Mbyte üzerine çıkılabileceğini gördük ama lütfen dikkat.
Kesinlikle Preset Wave'ler gidiyor.
Başarılar dilerim,

Can Başar

Moderatör tarafında düzenlendi: