• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

calısan arkadaslara basarılar dılerım

Çalışmalar hakkında kısa bir bilgi aktarmak istiyorum, A2000 ve S650 arasında olan .yep dosya içeriklerini convert edebileceğimiz bir yazılım geliştirmekteyiz. Editor için halen çalışmalar devam ediyor bilginize. Öncelikle A2000 -> S650 // S650 -> A2000 dosyaları çevirilebilecektir. Her iki hali ile de kullanımınıza paylaşacağız.

Dip not: A2000 hafızası 64MB - S650 16MB

Bu aralıklarda çeviri yapabileceğiniz içerik ayarları da ayırca program içerisinde olacak. Ses ayırma, içerikten ses seçebilme ve buna benzer özellikleri de ekleyeceğiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

zaten programı yamaha paylaşacak ne gerek varki uğraşmaya :)

zaten programı yamaha paylaşacak ne gerek varki uğraşmaya :)

Yamaha programı paylaşsın, o zaman siz onu kullanırsınız. ;)
Yamaha'nın yaptığı Expansion Editor o kadar berbat ki, 1 parça bile işe yaramıyor. İşe yarıyor olsaydı biz uğraşmazdık... Boşuna uğraşıyorsak yine biz uğraşalım, ilginiz için teşekkürler.

Atalarımız boşa dememişler "Birşey biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus akıllı sansınlar" diye siz bu boş konuşanlara kulak asmayın sonuçta hiçbirşey çıkmasa bile uğraşmış olduğunuz için bile siz ve sizin gibilere teşekkürü bir borç biliyorum, elleriniz dert görmesin siz boş eleştirilere kulak asmayın iyi çalışmalar.

hahaa yamaha'nın paylaşağı program, adam gibi bir program olsaydı biz bu güne kadar s650 setini 50 kez çıkartmış olurduk...

bunlar armut piş ağzıma düş...

oturduğun yerden konuşmak kolay...

insanlar harıl harıl işe yarayacak bir editör yapmak ile uğraşırken, ne gereği var yamaha zaten verecek piyasaya diyor...

siz bekleyin yamahayı ...

Yamaha 3 Armut atmış biri onu bekleyenlere biri kendi kafalarına sonuncuda yediği kazıkla akıllanmayanlara hepsine 3 in 1 düşmüş :)

Konuyu başından beri takip ediyorum, inşallah şu a2000 kapalı cihaz olmaktan çıkar..
Bekleyip göreceğiz..

Ne zamandır foruma bakıyorum en ilgi çekici en işe yarar konu ve çalışma bu olmuş uğraşan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah başarılı olurlar olmasada önemli değil canınız sağolsun, birde başarılı olunursa sonuç dehşet bir şey olacak sonuna kadar destekliyorum keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsada bizde yardım etsek.