• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Cevap: Yeni modeller için YEP dosyaları hakkında.

Allah yolunuzu acik etsin bosvverin yamahayi hakkinizda hayirlisi olsun cok dua aliyosunuz imsallah olacak

yakında bu iş te patlar çıkar olmadı yaw kusura bakmayın derler.. hep ümit hep hayal ,sonu yine hüsran yamaha nın...

ne yakındası kardeşim konu zaten ocak ayında açılmış hala çıt yoksa kaldır rafa!!!

Değerli üstadlar, dostlar, benden nefret eden etmeyenler.

Bir çok kişinin bunu beklediğini biliyoruz, piyasaya düşen Expansion Voice Editor ile daha önce de hiç birşey yapılamayacağını, davul kiti dizilemeyeceğini defalarca söyledik. Kaldı ki değerli Muller dostumun yabancı bir forumda paylaştığı başlığın kendi kendine mi oluştuğunu düşünmektesiniz? Ya da Muller bizzat kendi başına mı yaptı herşeyi? Bu proje üç ortak kişi tarafından geliştirilmiş ve zor zamanlar durumlar içerisinde oluşmuştur. Değerli Salim üstad konuyu yakından takip etmektedir ve bilmektedir, buna keza sayın Can BAŞAR konuyu yakından takip ediyor ve bilmektedir. Sizlere uzun uzun yazı ile anlatmıştım, forum kapalı kaldı bir çok paylaşımı yapamadık. Belki de bizlerin bu konuyu bu kadar derinleştirmiş olmasından kaynaklı Expansion Editor paylaşıldı. Hangi biriniz başlık açıp, yurt dışında ki forumlarda başlıklar açıp araştırdınız? Soruşturup detaylı bilgiler verdiniz? yep dosyaları içinden ses alma editleme düzenleme işleri ile uğraştınız?

Hiç biriniz... Sadece beklediniz bizler gibi...

Gelelim şu anda ki hüsran konusuna: Hüsran olmadı. Yep dosyaları içerisinde ki sesleri birebir ondan ona aktaran bir program yapıldı forum kapalı iken paylaşıldı yabancı forumda, Yep dosya yapısı neredeyse komple decrypt edildi, editor için elimizde malzeme olmak zorunda bunu bilmeniz gerekiyor. 79 Nota dizebilen bir kişi, insan, şahıs var ise Expansion Voice Editor'de bize de söyleyin ki bizde bilelim.

Benim şahsımın burada program paylaşmamasının sebebi vardır, engelleri de vardır zaman gelince zaten paylaşılacaktır irtibatlı şekilde ilerlemekte. Bizim yaptığımız için legal bir iş mi? Resmi bir onay mı var? Hayır yok!

Amacımız her zaman ki gibi birşeyler yapıp paylaşmak, kimseye umut vermek değil. Expansion Editor paylaşıldı iki tane ses attın mutlu oldun hepsi budur yapabildiğin! Daha fazlasını Expansion Editor ile yapamazsınız uğraşmayın boşuna! Ben şahsım adına gerçekten başarabildiğim birşeyi anlattım açıkladım, hüsran olmadı ve yaptık! E size niye paylaşmadık... Oturup hex dataları ile uğraşacaksanız buyrun OleToy'u kullanın ve oradan çözün mantığı... Şahsımı yalan söylüyormuş durumuna düşürmeniz pek iç açıcı değildir, şahsımı Sayın Can BAŞAR ve DrSalim tanıdı. Kendilerinden bir savunma ya da bu iyi bir adamdır demelerini beklemem ama sizler yıllardır kendilerini tanır ve bilirsiniz bu yüzden bu insanların adını vermek durumunda kaldım.

Sabırlı bekleyişiniz için teşekkürler, ben sizlerden bir TL para istemedim, birşeyin karşılığını da beklemedim, birşey yapmaya çalışıyoruz paylaşmak istedim! Eğer suçumuz bu ise sıkıntı yok sonuna kadar gideceğiz.

Şimdi değerli bilinçli forumda konuya "B.K" atan arkadaşlar, buyrun siz bir editor yapın da kullanmayı isteyen ben dahil herkes kullansın.

Sustum! Zamanı gelince tekrar yazacağım...

Anlayış içinde bekleyen tüm dostlara teşekkür ederim saygılar.

Sayın perganon... Çalışmalarınızda kolaylık ve başarı dilerim...

Abi niye takiyosunuz boyle insanlari biz senin kim oldugu su forum ortaminda ogrendik kendi cabalarinla biseyler yapmak isteyen bir emek sahibisin soyle ters laf yazan insanlara uyuz oluyorum ha arkadasim yapabiliyosaniz kendiniz yapin yapamiyosanIz su insan moralini bari bozmayin nasil adamlarsiniz arkadasim bi tesekkur etmek bu kadarmi zor emekleri heba etmeyelim lutfen hapmayin insanlarda heves birakmiyosunuz adam bi ise basliyor kardeslerinle paylasmak istiyo paylasiyo sanki bu hemen kolayca suyu bardaga koy ver bu isler kolay yapilmiyo adam bilinen bi program yapmiyo yeniden yapilmaya caliyo bu bi senede surer 10 senede ardasim diteye saygili olalim adamlarin emegine saygisizlik yapmayalim lutfen saygi gosterip tesekkur edlim ne bu yaa bunu bari yapalim birbirimizede saygili olalim sonucta hepimiz birbirimiz icin biseyler yapiyoruz saygilarrr

sn perganon üstadım... mesajım:
cptdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yakında bu iş te patlar çıkar olmadı yaw kusura bakmayın derler.. hep ümit hep hayal ,sonu yine hüsran yamaha nın...
tekrar dikkat edersen hak vereceksin noktadan sonra yazılan kısım sana itafen değil.. bence fazla alınganlık yapılıyor konu kişiselleştirmeye gerek yok zaten böyle bir amacım da yok..
ne demek istediğimi tekrar izah edeyim eminim hak vereceksiniz sizde..
sizin bu uğraştığınız yazılımlar programlar yamahanın kendi elinde zaten yok mu?
bu işi gercekten çok iyi bilen duayen olmuş sen salim batuh emrah ve daha birçok kişi var, eğer yamaha türkiye gerçekten kendi cihazlarının arkasında dursaydı bu isimlerle resmi olarak anlaşma yapıp piyasanın kullanıcılarının taleplerini dikkate alıp hem müşteri memnuniyeti hemde 2.el ve marka değerini arttırmış olmazmıydı?
yani hüsran yaşatan ne sensin ne salim ne de bir başkası bu mağduriyetin tek sorumlusu sadece cihaz satmayı bilen ve sonrası ile ilgilenmeyen yamaha türkiye dir bence.. eğer yanlış anlaşılmaya veya alınmana sebep olduysamda kendi payıma özür dilerim.. umarım ne demek istediğimi ifade edebildim.. yamaha üzerine yapılan çalışmalar artık kişisel çaba ve özveri ile değil kurumsal olarak yapılmalıdır.. ha bireysel uğraşanlardan çaba gösterenlerden de allah razı olsun payımıza düşen kısmında arkanızdayız..

@cptdeniz

hocam zaten bu işe başlamanın sebebi de Yamaha'nın bazı şeyleri sıkı sıkıya tutup piyasaya işe yaramaz eften püften şeyleri sürmesidir.

şu kısıtlamalara inat bir çalışmadır.

Bir tyros4 çıkıyor, alet mükemmel. Ama bir editör koymuşlar ne legato parametresi var, ne eff editi var, ne drum kitte layer var... dümdüz vermiş geçmiş...

super art. tuşlarına komut yaptırmıyor. vs.. vs..

bu biraz sen yapmazsan, kullanıcın yapar mesajı taşıyor.

yoksa iş japonlara kaldıysa bugün ne or700 satardı ne a300 ne de a1000...

bakma bugün s650 a2000 sattıysa yine bu yukarıda aletlere yapılan modifiyeler sattırdı.

o yüzden iş başa düştü ben, perganona her türlü destedeği veriyorum. Bilgi... tecrübe... istenen... ihtiyaç olan... ne varsa...

konunun özeti buudur.

salim üstadım hem sizden hemde sizin gibi insanlar için emek harcayanlardan allah razı olsun
ne sana nede diğer diğer üstadlarımıza bi lafımız yok olamazda zaten haddimiz değil...
konuyla alakali hemfikiriz..
aynen de doğrusun pa500tr den vazgeçip aldım ben s650 yi sırf ilk çıktığında söylenenlerden dolayı hatta yan yana koy s650 soundu yok onda ama yamaha yine kanser etti milleti.. yamaha cihaz olarak güzel, sound müthiş ama nevale eksik kurumsal sıkıntı var..
yamaha bi destek olsa üstadlara verse gereken program yazılım altyapı vs vs sonrada kopyalamaya karşı korumalı usb içerisinde satsa bizde memnun kalsak emek harcayan da alsa emeğinin karşılığını hem biz sevinsek hemde yamaha cihazlarının piyasa itibarını ve 2.el değerini arttırmış olmazmı?

aslında bu yamaha türkiye ye bişey yapmak lazım maille filan olmuyor ama napcaz işte onu bilemiyorum..

artık neyle olur nasıl olur bilmiyorum.

önceden emo batuh ben can başar yamaha'nın toplantılarına katılırdık. derdik eksikler gedikler bunlar bunlar diye söylenirdi.

onlar da %2sini kaile alırlardı o bile bi nebze idare ederdi (tyros4 sample havuzu, a2000 sağsol pitchbend vs..)

şimdi yamaha'nın yeni yüzünde ben ekipte değilim. (8 ay önce ekipten şutlandım :D)

sanırım emo ve batuh şuanda onlarla irtibattalar...

ne düşünürler ne planlarlar hiç bir bilgim yok ama en baba programcısına bile (emo) limitli program gönderiyorlarsa ... son kullanıcıya naapmasınlar :D

Değerli üyeler; en azından YEP'ten voice çekebileceğimiz programın ismini ya da linkini paylaşın ki; voice editor ile oluşturabildiğimiz sesleri ayrı paketlerde kullanım şansını yakalayalım...programın adını ya da linkini paylaşırsanız sevinirim...saygılar...

Değerli üyeler; en azından YEP'ten voice çekebileceğimiz programın ismini ya da linkini paylaşın ki; voice editor ile oluşturabildiğimiz sesleri ayrı paketlerde kullanım şansını yakalayalım...programın adını ya da linkini paylaşırsanız sevinirim...saygılar...

Bu bahsettiğiniz özellik şu an için yapım aşamasında testleri sürüyor, yep üzerinde ki sesleri alabilmeniz için gerekli program verilecektir. Beta testleri yapılmakta bitince paylaşacağız. Bu programlar aletlere zarar verebilir teknik açıdan buna dikkat etmeye çalışarak yazılım hazırlanıyor.

Lütfen sabırla bekleyiniz, kısa süre içerisinde paylaşacağız.