• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

1440 EURO'ya Pa 600 QT Türkiye'ye giriş yapıcakmış

Cevap: 1440 EURO'ya Pa 600 QT Türkiye'ye giriş yapıcakmış

Bu alet patlama yapıcak eğer saydığınız özellikler ve fiyat doğruysa piyasa allak bullak olur dün bi gazinoda gördüm pa600 almanyadan getirmiş 1.800tl ye almış yemek müziği yapıyo detaylı konuşamadım ama org çok yakışıklı

bence yeni org alacaklar bu aleti kesinlikle beklesin sonradan pişman olabilirsiniz başka alet alırsanız sonuçta rekabet için çıktığı kesin ve rakiplerinden önde olacağı kesin ve fiyatta çok iyi

Korg pa 600 Pa 800'ün seslerini ve ritmlerini direk okur mu?

Korg pa 600 Pa 800'ün seslerini ve ritmlerini direk okur mu?

faslasını okur... 2x setlerinide okuyacak fakat sapmle boyut 96 mgbyt gecmediği sürece.... yani 2x de 96mbgt kadar sample atın sonrada pa600 e sorunsuz şekilde yuklenebilcek buda benden olsun alet cıkar cıkmaz olmaz yanlız bu dediğim az biraz sapredin 3-4 ay bekleyelım hep beraber gorelim.... ben korgun sahibi diyilim fakat sağlam ağızdan konuşuyom...... belkide 3x setlerinide okur kim bilir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aylardır Pa 600 ü bekleyenler var anladığım kadarı ile. Bende yeni olmama rağmen bekleyenlerden biriyim Ama 1400-1500 Euro olursa fiyat, bir kaç ay daha bekler PA 800 alırım En azından PA 800 test edilmiş onaylanmış cihaz.

Ne zaman gelicek bu klavye ya

Ne zaman gelicek bu klavye ya

Bir kaç gün önce Tüneli,Aslan hanı,Şişhane'yi Beyoğlunu bayağı bir gezdim. Hangi dükkancıya sorsam -Bizim elimizde bu Pa800 ler var iken. Pa80 den bile hala ekmek yerken Bu fiyatlara bu cihazı kimse getirmez' dediler. Hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi. Hak vermemek elde değil!

faslasını okur... 2x setlerinide okuyacak fakat sapmle boyut 96 mgbyt gecmediği sürece.... yani 2x de 96mbgt kadar sample atın sonrada pa600 e sorunsuz şekilde yuklenebilcek buda benden olsun alet cıkar cıkmaz olmaz yanlız bu dediğim az biraz sapredin 3-4 ay bekleyelım hep beraber gorelim.... ben korgun sahibi diyilim fakat sağlam ağızdan konuşuyom...... belkide 3x setlerinide okur kim bilir...

3x setlerini direk okuyor. media loadtan her setin icindeki sesleri yükleyebilirsiniz. bu sesleri soundun icinden editleyebilirsiniz. ama kmp kısmına giripte ramde mudahale yok. bunu da zaten yapan birkac arkadaş var. yani pekte sorun degil. alet 2 saat dokunulmadıgı takdirde otomatik kapanıyor. elektrigi kesiyor. 3x ayarında bir içeriğe sahip ama malzeme kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok hanüz dokunamadıgım icin :). Bu da hazırladıgım bir liste. 3x ile pa600 arasında ses farkları yeşil kısımlar pa600 de olmayan sesler. Drum sampleları incelemedim henüz.
Zippyshare.com - Book1.htm

Herhangi bi bilgi yok değil mi gelme zamanı ile ilgili?

Bir kaç gün önce Tüneli,Aslan hanı,Şişhane'yi Beyoğlunu bayağı bir gezdim. Hangi dükkancıya sorsam -Bizim elimizde bu Pa800 ler var iken. Pa80 den bile hala ekmek yerken Bu fiyatlara bu cihazı kimse getirmez' dediler. Hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi. Hak vermemek elde değil!

Cihazi Dukkanlar getirmezse Online Olarak alir herkes sorun degil Dukkan Sahipleri dusunsun ,Gecti O eski gunler ;)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri