• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

1440 EURO'ya Pa 600 QT Türkiye'ye giriş yapıcakmış

Cevap: 1440 EURO'ya Pa 600 QT Türkiye'ye giriş yapıcakmış

İnşallah 1000 euro olur :) sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini :)

avrupa fiatından 1euro fazla olsun alırsam ne olayım aklımda almak var ama inat değilmi almayacağım biz parayı kolay kazanmıyoruz dünya para verecem enayide değilim kusura bakmasınlar piyasa yapmak istiyolarsa makul seviyede tutacaklar iyiki orgu övdük ya adamlar ilgi büyük diye geçirecekler demekki yemezler

helal olsun aynı şekilde katılıyorum sana ben de bekliyorum 1000 eurodan fazla olursa bk 5 alır 1 ay ritm ve seslerle uğraşır istediğim performansı yakalrım bir şekilde

aynen korg her zaman öyle yapıyo,pa2x çıkardı mp3 ram herşey var pahalı diye fazla yaklaşan olmadı,ne yaptı bu sefer korg,pa2x yenileyip mp3 süz ve ramsiz haliyle yeniden piyasaya sürdü adı pa800 oldu,ama mp3 ve ram olayı sonradan ilave edildiki müşteriyi kaçırmamak için,

şimdi pa800e mp3 tak birde 128 ram tak bakım oldumu sana pa2x ve pa2x parasına geliyo,tamamen şahsi düşüncemdir,
pa800 normalde pa2x pahalı geldi diye pa800 ikizi çıkarmak ve maddi durumu düşük olanlara diye pa2x e o kadar para vermem diyenlere tamamen güzel bi cihaz oldu,ama mp3 ve ram taktırdığın zaman pa2x le fiat aynı oluyo,korg müşteriyi kaçırmadan piyasayı öyle bi kuruyorki helal olsun işi biliyo korg

çok iyi bir açıdan yakalamışsın

valla kusura bakmayın, amma mualefet adam diyeceksiniz biliyorum ama dayanamadım yine yazıyorum.
bazıları yazmış 1000 euro dan 1 kuruş fazla olmayacak , kimisi demiş 1 ocakta satışa çıkacak , yok korg türk piyanisti üzmez , en büyük pazar türk pazarı falan filan. arkadaşlar bi kere kendimizi kandırmayalım, kimsenin bizi salladığı yok. korg türk pazarını en değerli görseydi avrupada aylardır satışta olan modeli türkiyede de aynı anda satardı, yamaha hala orgun üstüne benimde uyuz olduğum arapça yazı yazmazdı(tr yazısı etiket olarak veriliyor ama arapça yazı sabit.) fiyattan önce asıl konu bu. ayrıca bu alet 1000 euro falan olmaz çünkü bu alet a2000 modeline rakip olarak çıkar buda 3500tl civarı fiyat demek bence. yazmayın artık şu alet hakkında birşey, bedava reklam çalışması bu alet olmayın...

Herşeyin hayırlısı

bu alet a2000 için bi tehditti ilk adı duyulduğunda, şu an gözümde pa500 den farkı olmayan bi alet, yanlış anlaşılmasın pa500 ü küçümsemiyorum ama türk demolarını dinledikten sonra pa800 ün yanından geçecek bi alet olmadığını anladım.. bu aleti a2000 le karşılaştırmayı bırakalım.. a2000 ile pa800 karşılaştırılır,, hepsinden önce 1000 euroya avrupada satılan bi model tr de 1400 e satılırsa yazıklar olsun korg türkiyeye... neyse içimdekilerin hepsini söylersem uyarı alırım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu kadar yazı yazılıyo adamlar tenezzül edip arkadaşlar biz distribitörüz orgun fiatı şu olacak demiyolar biz buradan deli gibi yazıyoruz merak ediyoruz bu orgun fiatı mutlaka bellidir belli olmama şansı yok piyasa araştırmasımı yapıyolar onu anlamadım can elektronik neden buraya bir yazı yazıp bizleri bilinçlendirmiyo onu anlamadım biz birlik olup orgu almasak kime satacaklar kimseye roland yada ketron gibi mecburen indirime gidecekler eğerki fiat fazla gelir ise boykot yapar almazsak inanın avrupa fiatının çok altında mecburen satmak zorunda kalırlar birlikten kuvvet doğar can elektronikten de bu arada bir açıklama bekliyoruz en azından bu siteyi takip ediyolardır sanırım iki kelime yassınlar buradaki insanlara değer veriyolarsa he yazmazlarsada çok önemli değil kendi arzuları bilir

arkadaslar ben daha öncede yazmistim bundan 2 ay evelde yazmistim burda avrupada 999euro düz modeli 1099 euro da Qt modeli diye bence merak etmeyin bunun haricinde belki 100 euro oynama yapar.

konu disi ama ben bugün pa600 ile biraz deneme yaptim yani orgu caldim org kibar nazik bisey ekrani okadarda coooook büyük degil pa800 ün ekranindan biraz daha büyük orgun soun lari mükemmel ritimleri mükemmel zaten palarin ritimleri var üzerinde ritimler pa800 veyada pa serilerindeki gibi degil yani ayri dügmeler sol tarafta yok orgun sag tarafinda hem sound hemde 1 dügmeye basarak ritim banklari halinde yapmislar orugn kulanimi pa serilerinin aynisi hic bir degisiklik yok efekler ayarlar pa serilerinin aynisi tus larinda bana pa500 lerden daha iyi geldi yani tuslari pek kötü degil pa500 orjentaldeki gibi degil tek bisey hosuma gitmedi ilk etapta acilis dügmesi pek güzel degil ama buda zevke kalmis

herseyle tavsiye ederim benim org cok hosuma giti fakat benim ismarladigim org daha gelmedi eli kulaginda ben korgun pa600 QT modelini istiyorum
sampel olayini deneyemedim ilgililerede sormadim cünkü magza cok kalabalikti ama sampel okumasa bile daha önce yayinladigim kulavizda yeterince türk sesleri zaten mevcut

bence cok iyi bir org bu fiyata ben ilk denemelerimde cok memnun kaldim

saygilarimla

bu kadar yazı yazılıyo adamlar tenezzül edip arkadaşlar biz distribitörüz orgun fiatı şu olacak demiyolar biz buradan deli gibi yazıyoruz merak ediyoruz bu orgun fiatı mutlaka bellidir belli olmama şansı yok piyasa araştırmasımı yapıyolar onu anlamadım can elektronik neden buraya bir yazı yazıp bizleri bilinçlendirmiyo onu anlamadım biz birlik olup orgu almasak kime satacaklar kimseye roland yada ketron gibi mecburen indirime gidecekler eğerki fiat fazla gelir ise boykot yapar almazsak inanın avrupa fiatının çok altında mecburen satmak zorunda kalırlar birlikten kuvvet doğar can elektronikten de bu arada bir açıklama bekliyoruz en azından bu siteyi takip ediyolardır sanırım iki kelime yassınlar buradaki insanlara değer veriyolarsa he yazmazlarsada çok önemli değil kendi arzuları bilir

Org 1400-1500 dolar arası fiyatı satılacak. Türk set hazırlanıyor. 96 Mb sampleyle açılış yaklaşık 1 dakika sürüyor. Davul seslerine tek tek bas-mid-tiz uygulaması, standart yazılamayan ritimleri serbest olarak 8 mezur yazma(chord saquencer) gibi Pa800 de olmayan uygulamalar da var.

ayrıca set orgun peşine bedava verilecek bu da korg tr için bir ilk bence :) isteyen korgun setini isteyen kendi setini kullanacak ama orgun çıkmasına 3 ay var malesef

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri