- Enst.
- Yamaha YDP 131 Digital Piano
Audya5 Demolar By_CTO
Arkadaşlar Herkese Öncelikle Selamlar!
Audya5'in içerisinde her markanın ritimlerini bulacaksınız.Setin içeriği günbe gün artarak çığ gibi büyüyor...Piyasada herkesin beğendiği ne kadar ritim varsa Audya5'e uyarlıyorum...
Bunun dışında yakın zamanda Audya5 için kendi aranjelerimide yapıp yayınlayacağım...
Bu arada Audya5 ve Diğer Seriler için Ritim ve ses desteği hiç eksik olmayacak...Sürekli Güncellenerek çığ gibi büyüyecek...Bunun dışında Set alacaklar için istekleri doğrultusunda hangi markadan ne ritim beğeniyorlarsa bana özelden bildirsinler Setin içine onlarıda koyayım...
Allahın izniyle ve sizlerinde destekleri ile sınır tanımayacağız inşaallah...
Bu arada Ketronculara müjdeli bir haber vereyim!!!
X1,XD9,SX3000,Midjay,SD1 ve SD2 kullanıcıları sizleride unutmadım...
Çok yakın bir tarihte yukarıda saydığım modellere sıfırdan yepyeni PCM ve SND'ler yolda...
Onlar içinde çok güzel çalışmalar yapacağım...
Hadi hep beraber Ketron'u Türkiye'de hak ettiği yere getirelim...
Birlikten Kuvvet Doğar Arkadaşlar Hepinizden Bu konuda Bana Destek Olmanızı Rica Ediyorum ve Bekliyorum...
Bildiğiniz Üzere Ketron'da Set sıkıntısı var ve yeterince çalışma yapılmamaktaydı...
Artık Duruma Hep Beraber El Atmanın Zamanı Geldi...
Siz isteklerinizi Bildireceksiniz; ve Ben Bundan Sonra Yapacağım Setlerde Bunları Yerine Getireceğim Elimden Geldiği Kadar...
Saygı ve Sevgi Çerçevesinde Hertürlü Fikir Alışverişine Açık Olduğumu Buradan Herkese Duyuruyorum...
Önerileriniz Varsa Bana Özelden Mesaj Atarak Yada Buradan Bildirebilirsiniz...
Hepinize bol müzikli ve bol kazançlı günler diliyorum...
SAYGILARIMLA
By_CTO
Arkadaşlar Herkese Öncelikle Selamlar!
Audya5'in içerisinde her markanın ritimlerini bulacaksınız.Setin içeriği günbe gün artarak çığ gibi büyüyor...Piyasada herkesin beğendiği ne kadar ritim varsa Audya5'e uyarlıyorum...
Bunun dışında yakın zamanda Audya5 için kendi aranjelerimide yapıp yayınlayacağım...
Bu arada Audya5 ve Diğer Seriler için Ritim ve ses desteği hiç eksik olmayacak...Sürekli Güncellenerek çığ gibi büyüyecek...Bunun dışında Set alacaklar için istekleri doğrultusunda hangi markadan ne ritim beğeniyorlarsa bana özelden bildirsinler Setin içine onlarıda koyayım...
Allahın izniyle ve sizlerinde destekleri ile sınır tanımayacağız inşaallah...
Bu arada Ketronculara müjdeli bir haber vereyim!!!
X1,XD9,SX3000,Midjay,SD1 ve SD2 kullanıcıları sizleride unutmadım...
Çok yakın bir tarihte yukarıda saydığım modellere sıfırdan yepyeni PCM ve SND'ler yolda...
Onlar içinde çok güzel çalışmalar yapacağım...
Hadi hep beraber Ketron'u Türkiye'de hak ettiği yere getirelim...
Birlikten Kuvvet Doğar Arkadaşlar Hepinizden Bu konuda Bana Destek Olmanızı Rica Ediyorum ve Bekliyorum...
Bildiğiniz Üzere Ketron'da Set sıkıntısı var ve yeterince çalışma yapılmamaktaydı...
Artık Duruma Hep Beraber El Atmanın Zamanı Geldi...
Siz isteklerinizi Bildireceksiniz; ve Ben Bundan Sonra Yapacağım Setlerde Bunları Yerine Getireceğim Elimden Geldiği Kadar...
Saygı ve Sevgi Çerçevesinde Hertürlü Fikir Alışverişine Açık Olduğumu Buradan Herkese Duyuruyorum...
Önerileriniz Varsa Bana Özelden Mesaj Atarak Yada Buradan Bildirebilirsiniz...
Hepinize bol müzikli ve bol kazançlı günler diliyorum...
SAYGILARIMLA
By_CTO
Moderatör tarafında düzenlendi: