- Enst.
- cort x6
Cevap: Awave ile KMP yapmak
loop kullanmadığım için loop mantığıyla düşünmemiştim hiç...yani sample seslerdeki mini loop dan bahmetmiştim..mesela keman sesi...loopsuz olmaz...
asıl demek istediğim loop için awaveden uğraşarak değil de esc den otomatik olarak proğrama yaptırmanın daha basit ve sağlıklı olacağını söylemek istemiştim..zaten benim de 3 kere 4 kere yaptığım şeyler değil...ben de binlerce kez denedim...
bu verdiğim bilgiler defalarca test edilmiştir.işlemi wave olarak olarak awaveden yaptığınız için kalitede ki düşmeyi pek farkedemezsiniz.yanlızzz loop u awave de yapın sonra devam edin bakalım kalite düşecek mi düşmeyecekmi.
iki farklı program kullanıldığı için düşüşü tam olarak anlamayabilirsiniz.zaten ben de loop yapınca kalite biraz düşer dedim.
değiniz konvert programını ben de kullandım.
sakın yanlış anlamayın kızmak değil maksadım.amaç doğruyu bulmak.ben de her gün yeni bir şeyler öğreniyorum.belki ben hata yapmışımdır.ama en iyi deneyerek doğruyu buluruz gibi geliyor.
açıklama için teşekkür ederim
loop kullanmadığım için loop mantığıyla düşünmemiştim hiç...yani sample seslerdeki mini loop dan bahmetmiştim..mesela keman sesi...loopsuz olmaz...
asıl demek istediğim loop için awaveden uğraşarak değil de esc den otomatik olarak proğrama yaptırmanın daha basit ve sağlıklı olacağını söylemek istemiştim..zaten benim de 3 kere 4 kere yaptığım şeyler değil...ben de binlerce kez denedim...
Moderatör tarafında düzenlendi: