BK-5 mi yoksa PA500tr mi?

Cevap: BK-5 mi yoksa PA500tr mi?

valla onu bunu bilmemde roland bk-5 in şu an iyi satmasının en önemli sebebi bence fatih kardeşimizin bu demoları olmuştur eğer ki iş yine Roland Türkiye ye kalsa çok beklerdiniz bu demoları,haksızmıyım ? fatih kardeşimizin demoları sayesinde roland bk-5 i tanımış olduk ,aleti hiç görmeden elimiz değmeden sipariş edip alabiliyorsak bu çoğunluk olarak fatihin demolarının sayesindedir,benim şahsi kanaatim bu.Eee bide cihaza yapmam gerekirsee,nedense cihazın demolarını dinlediğimde ketron u dinlemiş gibi oluyorum,sanki roland bk-5 ketronun ses ve kitlerini almış birazdaha soft ve sentetik hale sokmuş, sanki ketronu dinliyorum tabiki çok daha gelişmiş effekt ve sound yönünden,peki alınırmı? bu paraya ben yapsam satmam alet gerçekten dopdolu ve daha yolun başında,tabiki bazı eksileri vardır hangi klavyede yok ki,müşteriin zurnaya kemana lapa loopa zarta zurta baktığıda yok bizimkisi sadece egolarımızı tatmin ,bu alet bu piyasaya çok bile,saygılar hayırlı ramazanlar...

roland tanıtım yaptı hatta tanıtımda mürhen arkadaşımız çaldı.

http://www.trakyamuzik.net/roland-bk-5or/26210-roland-bk-5-tanitim.html

evet yaptı onu biliyorum ilk ve şimdiye kadarki son tanııtm,mürhen arkadaşımızında çaldığını biliyorum ama gerisi yok,ya neyse önemli olan o değil zaten,ben olanı yazdım tufan54 kardeş.

evet yaptı onu biliyorum ilk ve şimdiye kadarki son tanııtm,mürhen arkadaşımızında çaldığını biliyorum ama gerisi yok,ya neyse önemli olan o değil zaten,ben olanı yazdım tufan54 kardeş.

mrb üstad fatih ustanın demoları nerde ben bir izliyeyim bk5 güzel alet fiyatı düşerse almayı düşünüyorum

normalde soundu kendi hoparlörlerinde iyi gelirken tesisatta kötüleşen cihaz diye birşey yoktur.şimdi basit olarak şöyle söyleyeyim; müzisyenler gelir kanal kanal çalınır ve de ham kayıt alınır.herşey tamamlandıktan sonrada götürülür yüzbinlerce dolarlık ekipmanla sırf mix-mastering yapan bi erbaba son şekli verilir vede çoğaltılarak piyasaya arz olunur albüm.normalde bu yapılmazsa ham kayıtlardan bi cacık olmaz doğal olarak bi işede yaramaz.sen ne kadar hakimsinki frekanstı,rezonanstı vs...gibi olaylara cihazı dinledin güzel tesisata bağladın mort.özetle şunu belirtmek isterimki empedanslarıda gözönüne alaraktan oluşan kayıpları ve sönümlenmeleri gideremiyorsan bu cihazın kötülüğünden değil senin işbilmezliğin ve beceriksizliğindendir.

ikinci olarakta şunu belirtmek isterimki KORG nokia telefona dönmüştür.tamamen tükettirmeye odaklı olarak üretim yapmaktadır.heleki korg pa800 denilen cihaz son derece uyduruk ve plastik soundu olan, ki pa2x kullandım ben 1,5 yıl kadar o da pek farklı değildi.bir reverbler var kepaze,efektler uyduruk son derece.yok 256mb rami varmış bilmem ne.ram dedinmi gidecem yamaha alacan o daor700 falanda değil tyros alacan takılacan 1GB flashboard ferah ferah yada ses aleti olarak becerebilirsen Motif XS yada XF bakacaksın.cillop gibi vstlerden ayıkladığım sampleları kmp yapıyorum ilk halinden eser kalmıyor rezil oluyor mesela benim en sinir olduğum olayı budur korgun.o yüzden pa500tr mi BK5 OR' mu diye hiç sormaya gerenk yok çünkü pa500 yerbezi kıvamında kalıyor herşeyiyle.pa800 ise talihsizliktir...

birde şunu eklemek isterimki, kardeşim gidip bi dünya para verip KORGa cihazı alıyonuz üstüne birde bi dünya para verip USB o set bu set alıyonuz.parayla set aldığına göre demekki cihaza hakim değilsin anlamamışsın.zaten bişe yapamıyorsanda gelipte burda ahkam kesmeyede gerek yok.

rolandın en taktir ettiğim yanı ucuz aletlerde bile malzeme kalitesi düşmüyor en azından klavyesi pitch kaliteli

merhaba arkadaşlar

benim kişisel fikrim şudur..roland bk5 çok daha güzeldir..hatta 500 tr ile kıyaslama yapmak bile hatadır

Roland korg u niye kıyaslıyosunuzkı anlam veremiyorum 2side ayrı marka yamaha ile ketron kıyaslanabilirım her markanın ayrı saundu var