• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TLGi0V1ZGVI&feature=related]roman havasi böyle oynanir 2012 - YouTube[/ame]

ARKADAŞLARIM BU NEDİR YA BAYILDIM NASIL BİR RİTİM BUNU KİM YAZAR HELE EN SONMDAKİ O SES NEDİR ÖYLE YA

Cevap: Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

pa800 alemin kralıdır,bilen babalar gibi milleti hoplata zıplata düğününüde yapar yeri geldiği zaman dertli çalıpta ağlatır,bu pa800 dür bundan herşey beklenir, :)

tessattada gayet güzel ve net çıkmış,

korgcularin yamahaya gecmesi cok zordur cem,bence imkanlari biraz zorla pa500tr ye don derim, boyle karamsar olmaktansa senin icin daha iyi olur diye dusunuyorum,lutfen yorumu okuyan arkadaslar polemik yapmasin amacim mukayese degil........

al bir pa800 bitti :)

Hahaha, güzelim PA800'ü neyin üstüne koymuş o, tahta meyve kasası mı ne? :)
Bu arada kızlar da, özellikle siyahlı olan, gerçekten de döktürmüşler be. Valla şu Roman'ların kanı kaynıyo...

uzman müzik izmitli erdinç bu kendisi çok süper ritim ses yazar ve çok iyi çalıp söyler hastasıyım:)

zafer abi pa500 de 800 ü aratmamış teşekürler

gerçektende anca bu kadar olur...

bu da pa500tr cem sana bilgi olsun amaçlı koydum
Pa 500 Tugay set düğünden piyasa işi | Facebook

zafer abicim evet bunu bende geçen gün izledim ama biz şimdi böyle kalvye alsak bunu biz bu hale getiremieyizki bu abilerimiz artık işin piri olmuşlar kullanmadığı klavye kalmayıp herşeyin içeriğini biliyorlar ben hiç bilmem sadece çalarım...ama bunları o akda r izleseydim bunu alırdım or 700 tr yerine sıfr aldım2800tl para verdim mesela.