• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

Cevap: Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

bu videoyu hiç yoksa 30-40 defa izlemişimdir.Pa800 gerçekten kral klavye bütçem yetseydi 2.el pa800 alırdım.Özellikle roman ritimlerine bu klavye sayesinde hasta oldum.Bizim bk5 te inşallah bu tar ritim yazan çıkarda ihya oluruz azda olsa.Youtube ta
yorumlara öldüm gülmekten.Elemanın biri 'küçücük orgtan çıkan müziğe bak arkadaş david gueta görse adam dj liği bırakır'demiş..:))))İşin içindeyiz ya bilmeyenlerin yorumu bile orgun ne denli mükemmel olduğunu gösteriyor....:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu videoyu hiç yoksa 30-40 defa izlemişimdir.Pa800 gerçekten kral klavye bütçem yetseydi 2.el pa800 alırdım.Özellikle roman ritimlerine bu klavye sayesinde hasta oldum.Bizim bk5 te inşallah bu tar ritim yazan çıkarda ihya oluruz azda olsa.Youtube ta
yorumlara öldüm gülmekten.Elemanın biri 'küçücük orgtan çıkan müziğe bak arkadaş david gueta görse adam dj liği bırakır'demiş..:))))İşin içindeyiz ya bilmeyenlerin yorumu bile orgun ne denli mükemmel olduğunu gösteriyor....:)

aynen bende çok izledim ama bugün tekrar karşıma çıktı youtubede deli oldum ama pa 800 kullanan arkadşaım çok hiç böyle dinlemedim bu çok özel bir ritimmi böyle nasıl oluyor böyle?

zafer abicim evet bunu bende geçen gün izledim ama biz şimdi böyle kalvye alsak bunu biz bu hale getiremieyizki bu abilerimiz artık işin piri olmuşlar kullanmadığı klavye kalmayıp herşeyin içeriğini biliyorlar ben hiç bilmem sadece çalarım...ama bunları o akda r izleseydim bunu alırdım or 700 tr yerine sıfr aldım2800tl para verdim mesela.

cem bu tarz ritimlerden fabrikasyon ritimlerin arasında bi sürü var,sizin ritim yazmanıza editlemenize gerek yok,zaten türkiye için yapılmış bi org pa500 türkiye adı üstünde :)
her ritimden 10 çeşit var birini beğenmezseniz birini mutlaka beğenirsiniz her biri farklı ritimlerdir,

pa500tr aldığınız zaman ritim ihtiyacınız olacağını sanmıyorum,pa55tr kullandığınız için pa500tr yi azda olsa tahmin edersiniz,pa55tr gibi türkiye için fabrika bölümü var,ama pa55tr ye göre türk fabrikasyon ritim bankaları daha fazla pa500tr de ve ritimler 2 3 katı,hepside profesyonelce yazılmış ritimler ritimleri çok kaliteli,

tabi yinede ben size elinizde or700tr olduğu için önermem pa800 öneririm,

Konu Serbest KonuLar bölümüne taşındı konu açarken daha dikkatli olun alakasız bölümlere açmayın.

tugay set ızmırlı volkan ın mesela pa500 de set 250 lra ama aynı pa800

bu ritmler bendeki pa 80 de de var yahu yapmayın kendinizi böyle pa 80 i olan arkadaşlara edirne de yeter diye biri var o arkadaş yapmış bu seti ben ona yüklettim... ritm şov bunlar en az 15 tane var benimpa 80 de bu ritnlerden

bu ritmler bendeki pa 80 de de var yahu yapmayın kendinizi böyle pa 80 i olan arkadaşlara edirne de yeter diye biri var o arkadaş yapmış bu seti ben ona yüklettim... ritm şov bunlar en az 15 tane var benimpa 80 de bu ritnlerden

eğer gerçekten böylese rica ediyorum görüntülü çekerek dinletin bize

arkadaşlar ben bu arkadşi iyi tanırım inanın sadece romalara calarken guzel ayrıca on kadar ritim bu sırayla degişiyorlar calmak yok ver intro hepsi bu

arkadaşlar ben bu arkadşi iyi tanırım inanın sadece romalara calarken guzel ayrıca on kadar ritim bu sırayla degişiyorlar calmak yok ver intro hepsi bu

yinede güzel yani bi yere kadar çalarsın insanlar coşarken ver bunları gitsin çok hoş geliyor...

İster çalsın ister ritim atsın, neticede pa800 olunca millet kıpır kıpır oluyor.Düğünde ben su molası verirken bile 30 saniyelik intro açıyorum, millet o boşlukta bile oynuyor.