• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

Cevap: Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

acaba or700 ü satıp pa80 alsam pişman olurmuyum yoksa bıraz daha bekleyıp 800 mu alsam ama or700 80 den daha mi iyi onu bılenler cevaplarsa mutlu olurum

indirdim belki ilerde pa 800 alırsam işime yarar

korg pa80 de edremitli hasan set var meselea adam pa80 e pa800 gibi son 2 3 4 gıbı pa80 de olmıcak seslerı yapmıs hayret edılcek bıse bnce Vakit Geçirmece | Facebook Pa80 Edremit Hasan Set - Bölüm2 | Facebook Pa80 Edremit Hasan Set - Bölüm1 | Facebook

son 2 3 4 gibi sesler neden pa80 de olmicak sey olarak dusundunuz ki? yillardir var onlar hatta daha fazlasi hicte hayret edilecek birsey degil sonucta pa80 de pa800 gibi sample okuma ozelligine sahip bir klavye bende varken 16mb di sonra sanirim 32lik kart cikti ayrica arkadaslar bu alana birtakim sIkIstirmalar vesaire ile bir hayli data sigdirdilar :)

ya iyi güzelde arkadaşlar bu ritimle sıradan bir düğünde pistte kaç kişiyi oynatmayı bekliyorsunuz sizce kaç kişi oynar ben tekirdağlıyım yani trakyalı ben bile bıktım artık bu tarz 9/8 lik ritimlerden gençler istiyor çalmaya başlıyorsun pist bir anda boşalıyor orta yaş grubu 25 yaş üstü indanların %90 nı oynamıyor bu ritimlerle yani valla klasik /aksak 9/8likleri özledim yani 5dk sonra 2 kişi hızlandır abi e kimse kalmıyor pistte önemli olan ortada kalabalık olması ve neşeli bir ortam ve oynamayı seven insanlar olması bence
ancak roman düğününde iş yaparsın bu ritimle çorluda bile 81 ilden insan var ve trakyanın ve büyük şehirlerin bir çok yerindede durum böyle

Duruma göre açıcan bu ritimleri be abi hep aynı ritimlerle tabiki olmaz:)

yok be bu ritim sacmalık takır takır döküyo ritim adam çalmıyo resmen org kendisi çalıyor bendeki roman ritimleri 9.8 ahh işte görseniz duysanız :]

at iki demo dinleyelim be kardesim :)

yok be bu ritim sacmalık takır takır döküyo ritim adam çalmıyo resmen org kendisi çalıyor bendeki roman ritimleri 9.8 ahh işte görseniz duysanız :]

evet o zaman izin verin duyalın görütnülü olarak yani video çekerseniz çalarak süper olur