• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

Cevap: Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

ister çalsın ister ritim atsın, neticede pa800 olunca millet kıpır kıpır oluyor.düğünde ben su molası verirken bile 30 saniyelik intro açıyorum, millet o boşlukta bile oynuyor.

aynen katılıyorum..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DSrhRhRYhLQ&feature=related]İzmirli Taylan-Nazar Aldı (KaraMiki Show) - YouTube[/ame]

pa80 :)

3-5 gündür org sahibi olmama rağmen,PA 800 bende de olsa düğün yaparım hissine kapıldım :)

BU KADAR ABARTI Bİ SES DUYAMADIM BEN.. TAMAM GAYET GÜZEL FAKAT ABARTI BİR SES VE RİTİM DUYAMADIM :d

bende var bu ritimler :)

Paylaşım için teşekkür ederim.

arkadaşlar bir arkadaşın dediği gibi bu ritm introlu riimdir.Pa800 için yapılmış İlko yeni set isimli sette bu ritimlerden bol bol blursunuz arkadaşlar,bu setin özelliği özellikle roman ağırlıklı ritimlerin olmasıdır,indirip orguna yüklemek isteyen arkadaşlar internetten bulup indirebilirler.

arkadaşlar bir arkadaşın dediği gibi bu ritm introlu riimdir.Pa800 için yapılmış İlko yeni set isimli sette bu ritimlerden bol bol blursunuz arkadaşlar,bu setin özelliği özellikle roman ağırlıklı ritimlerin olmasıdır,indirip orguna yüklemek isteyen arkadaşlar internetten bulup indirebilirler.

varsa öle bi site dileyip indirebilcezmiz indirelim pa 800 yok ama illaki lazım olur pa 800 yada 3x alıcam 3xte böle varmı