• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

Cevap: Bunu duyduktan sonra klavyemden soğudum...

kım ne derse desn pıyasanın en baba orgu pa800 dür. cok kral cıhaz her ıstedıgını calarsn arkadasın dedı gıbı yerı gelır ınsan 4 5 saat oynasa bırakamaz yerı gelır bı damar yaparsın mıllet aglamaya baslar her yere uygun cıha sadece pa800 degıl butun korg modellerı yamaha sahne ıcın cok ıdeal ama dugunde bu tarz 9/8 ler ve dıger rıtımler olmadan olmuyor yamaha da bu eksık mılletı yerınden kaldıramıyor.seslerı doyurucu degl tesısatta sesler cok acayıp cıkıyor.

kım ne derse desn pıyasanın en baba orgu pa800 dür. cok kral cıhaz her ıstedıgını calarsn arkadasın dedı gıbı yerı gelır ınsan 4 5 saat oynasa bırakamaz yerı gelır bı damar yaparsın mıllet aglamaya baslar her yere uygun cıha sadece pa800 degıl butun korg modellerı yamaha sahne ıcın cok ıdeal ama dugunde bu tarz 9/8 ler ve dıger rıtımler olmadan olmuyor yamaha da bu eksık mılletı yerınden kaldıramıyor.seslerı doyurucu degl tesısatta sesler cok acayıp cıkıyor.

aynen öle al işte or 700 v2 plus güzl cihaz ama saz sesinde ki o alttaki bas kalvyede çok yii ses sistemin edi zurna ve o saz sesi çok kötü

evde calıyorm guzel super oluyr dugunde calıyorm satıcm dıyorm evdekı lead sesler harıka dugunde ses bıle ckmıyo acayp oluyr