• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dante tr soru ve cevap bölümü

Cevap: Dante tr soru ve cevap bölümü

Lesli açık iken, ses değiştirdiğimde, örneğin elektro 3 den elektro 1 e geçtiğimde düzgün ses alabilmek için lesli butonunu kapatıp açmam gerekiyor. Bu normal midir, yoksa bilmediğim bir ayar mı var.
Selamlar...

Slm.Her elektro seçildiğinde lesli butonuna basmanız gerekmektedir.Harici bir lesli olduğundan dolayı yazılıma ekli olmadığı için otomatik seçim yerine elle seçmeniz gerekmektedir.

guncel konu.

ramazan abi merhaba bi kaç sorum olcak
1-dante tr de mp3 açıyorum bitince diğer şarkıya geçmiyor herhangi bir ayarı varmı yoksa bence güncellemede o işe de bi el atarsanız sevinirim
2-birde ritimlerde hatta bütün ritimlerde break özelliği olsa yada break özelliği end 1-2 gibi tuşlardan birine atansa çok güzel olur
3- dante tr ile bas davul çalma şansımız varmı acaba ?

nacizhane istek ve fikirlerim şimdiden teşekkürler.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

ramazan abi merhaba bi kaç sorum olcak
1-dante tr de mp3 açıyorum bitince diğer şarkıya geçmiyor herhangi bir ayarı varmı yoksa bence güncellemede o işe de bi el atarsanız sevinirim
2-birde ritimlerde hatta bütün ritimlerde break özelliği olsa yada break özelliği end 1-2 gibi tuşlardan birine atansa çok güzel olur
3- dante tr ile bas davul çalma şansımız varmı acaba ?

nacizhane istek ve fikirlerim şimdiden teşekkürler.....

Slm:Rahatsızlığımdan dolayı şirkette değildim ve çoğu kişinin sorusunu cevaplayamadım kusura bakmayın. CEVAP 1:MP3 Şarkılarını seçtiğiniz bölümde ekranın içinde sol Alt köşede ( Cobfigure) yazan yere girin ve ( Folder/Group ) Yazanı seçin şarkılar peş peşe çalacaktır.
CEVAP 2:Son 2 aydır yazılan ritim güncelleme leri İNTRO A BREAK Olarak yazılmaktadır.CEVAP 3:Bass davul dizme şansınız yok ama,Sol tarafa perkisyon yani ( L ) OLAN Yere,sağ tarafa ise ses seçip bass davul gibi çalabilirsiniz.İyi günler.

Herkese selam arkadaşlar. Bugun itibari ile bende Dante Tr ailesine katıldım. İlk sorum şu olacak.. Orgta hangi sistem versiyonun yüklü olduğunu nerden anlıyoruz.
İlk izlenimim Süperrrr Süperrr Süperrr

Herkese selam arkadaşlar. Bugun itibari ile bende Dante Tr ailesine katıldım. İlk sorum şu olacak.. Orgta hangi sistem versiyonun yüklü olduğunu nerden anlıyoruz.

Slm.Öncelikle MEDELİ DANTE Ailesine hoş geldiniz,Chazınız hayırlı olsun.Yeni versiyon alette yüklü ise,Ekranın içinde sol alt tarafta ana ekranda ( Scale Tune ) Yazar.Bu yazı yok ise daha henüz yeni versiyon yüklenmemiş demektir.İlk güncelleme olan güvenlik güncellemesini yüzeysel olarak anlayamazsınız.Herhangibi bir soru sormak yada birşey öğrenmek için bize ulaşabilirsiniz,Veya buradan yanıt alabilirsiniz.İyi günler.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

En son versiyonu yuklemek istedigimde ekrana
Firmvare
O.S
Soundbank secenekleri geliyor
Ama hic biri secilmiyor.
Ayrica sag alt kosede select update secenegi var ama
Secildiginde bir islem yapmiyor..store m1 m3 tuslarina
Basarak aciyorum orgu.

Sanirim yeni versiyon yuklu degil.Birde performans sesler degisince komada degisiyor.Komayi ayarlamaya ugrasmaktan orgu calamadim. Sanirim yeni versiyonda bu sorun cozuldu.Ama bi yukleyebilsem.Bende ilk verdiyon yuklu sanirim.Yuklemem gereken 2 versiyon mu var anlamadim ki.

Sanirim yeni versiyon yuklu degil.Birde performans sesler degisince komada degisiyor.Komayi ayarlamaya ugrasmaktan orgu calamadim. Sanirim yeni versiyonda bu sorun cozuldu.Ama bi yukleyebilsem.Bende ilk verdiyon yuklu sanirim.Yuklemem gereken 2 versiyon mu var anlamadim ki.

Slm.Yeni versiyonu yüklemek için dante tr sitemize girerek ekrana gelen DanteTR O.S. 1.5.1 güncellemeyi indirip elinizdeki usb ye format atıp indirdiğiniz DanteTR O.S. 1.5.1 Rardan çıkarıp iki dosyayı usb ye atın.usb yi orga takın STORE M1 M3 Aynı anda basın elinizi kaldırmadan aleti açma butonuna basarak açın ve OS yazan ekran gelene kadar biraz bekleyin.İki si işaretli olaraktan iki kutucuk kırmızı olarak yanacaktır.Ve yukleyin.İşlem bittikten sonra 10 dakika cıhaza hiç dokunmadan bekleyin.10 dk sonra usb yi çıkarmadan aleti kapatın ve usb yi çıkarın.Aleti açtığınızda EKRANIN İÇİNDE ALT TARAFTA Scale yazısını görüceksiniz.İşlem tamamdır.Gerekli açıklama zaten indirim yaptığınız link in altında anlatımı mevcut.İyi günler.Video linki: DanteTR - DanteTR PreOS Güncelleme Prosedürü