• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dante tr soru ve cevap bölümü

Cevap: Dante tr soru ve cevap bölümü

Evet Batuh Ritimleri gelecek bu hafta sonu. (yoğunluğundan dolayı yetiştiremedi)

Ramazan hocam sizi bir konu için rahatsız edeceğim ama kusura bakmayın
denizli'nin çardak ilçesinde can müzik evi adında bir müzik evi açtım ve dante tr kullanıyorum şu anda.
Ve elimden geldiğince'de orgun tanıtımını bulunduğum yerdeki piyanistlere duyurmaya çalışıyorum.
Konu şu aslında sizin bayiniz olmak istiyorum.bayiniz olabilirmiyim acaba ? Bu konuda bana nasıl bir yardımcı olabilirsiniz acaba ?
Dün aradım sizi ama meşguldünüz herhalde müsayitseniz yarın arayıp detaylı konuşmak isterim.

Slm.canhayelmert Nick li kardeşim.Beni aramanı bekliyorum,Arasanız sizi bilgilendirmek isterim.İyi günler.

Güncel konu.

Hayırlı Cumalar...

Halk 4-4 ritminin main C kısmını, giger halk ritminin main D kısmına kopyalıyorum.
1- Ritmi çalarken main D kısmında ses azalıyor. Ritm editten sadece D kısmının sesi yükselmiyor. Diğer kısımlar da etkileniyor. Bu nasıl aşılır.

2- Sesi dengeledik diyelim, Main D nin accoump ve baslarındaki ton farkı bariz belli. Bunun için ne yapılabilir.

Saygı ve selamlar...

Hayırlı Cumalar...

Halk 4-4 ritminin main C kısmını, giger halk ritminin main D kısmına kopyalıyorum.
1- Ritmi çalarken main D kısmında ses azalıyor. Ritm editten sadece D kısmının sesi yükselmiyor. Diğer kısımlar da etkileniyor. Bu nasıl aşılır.

2- Sesi dengeledik diyelim, Main D nin accoump ve baslarındaki ton farkı bariz belli. Bunun için ne yapılabilir.

Saygı ve selamlar...

ritim Edit bölümünde sadece main D 'nin volume değerleriyle oynadığınızda sadece mainD etkilenmesi gerekiyor olmalı.

eğer mixer'den direkt balans yapmışsanız, hepsinin aynı değeri alması olası.

Hocam mixerden değil de ritm edit bölümünden yapıyorum. Ancak bütün mainler volume değişiminden etkileniyor.

Slm.Dante tr de ritim yazarken hangi kanala nekadar volum değeri verdiyseniz,Diyer Main ve ıntro endıng lerede otomatikmen aynı değeri makina kendisi uygular.Örnek ( main a drum bölümüne volum ü 70 yapmış iseniz ) main b de otomatikmen 70 olarak kalır.Aslın da kural budur.Çün makinede volum değerleri ile oynarsanız her main değiştirdiğinizde volumler inip çıkar ve durmadan aleti bi kısıp bi açmaya çalışırsınız.Tesisaat ta sıkıntı çekersiniz.Diyer marka org larda bu yüzden çok sıkıntı yaşıyorlar.Volumler le oynamayın derim.İyi gümler.

Gücel konu.

Güncel konu.