• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

en sonda pa600 geldi (kısa demolar sizlerle)

Cevap: en sonda pa600 geldi (kısa demolar sizlerle)

arkadaşım hayırlı olsun bende birşey sormak istiyorum mp3 çalıp denedinizmi? Mp3 çalar özelliği roland bk5 veya gw 8 deki gibimi yani center cancel özelliği varmı mp3 transpoze varmı

yildirim ustam önce tesekürler mp3 ü daha denemedim ama sunu söyleyebilirim kitabinda gözüme carptigi kadar herhalde mp3 ün solo seslerini kapatabiliyoruz bunu kesin bilmiyorum ama kesin denerim ve sizlere söylerim

bir arkadasimiz sd kart sorusu vardi sd kart orgun arka tarafinda pil yeri var onu tornavidayla acyoruz pil konulan yerin altinada sd kart yeri yapmislar orayada sd karti koyabiliyoruz

ama arkadaslar benim elimdeki pa600 düz modeli haberiniz olsun türkiyeye gelirmi bilmem ve pa600 QT modeli aynimi onuda bilmiyorum ben düz modelini sectim onu aldim

pa600 güzel hemde cok güzel bir alet diyebilirim pa800 ün tüm setlerini sorunsuz yüklüyebiliyoruz istersek setin icindeki sesleri tek tek yüklüyebiliyoruz ayni sekilde ritimleride tek tek yükleybiliyoruz favoride 12 bank var arti user 1,2,3 var bunlara ritimlerimizi doldurabiliyoruz icinde 64 tane drum kit var ama user e tam 128 drum kit atma imkanimiz var mp3 calari pek denemedim mp3 tek kanal yani pa800 lerde gibi iki sarkiyi yüklüyemiyoruz sesler cok düzgün cikiyor yani tonlamalar cikislarda cok hos kula geliyor alet in tus hasasiyeti gayet iyi diyebilirim pa500 lerden daha iyi söyebilirim (pa500 tr bilmiyorum sadece pa500 orjental veyada pa500 bati icin söyleyebilirim) pic benderi benim hosuma giti elektirik drek 220 volt bir ara arkadaslar acaba adaptör varmi diye soruyorlardi bunda drek 220 volt a baglaniyor adaptör felan yok ekran bildiginiz gibi renkli acilis dügmesi üzerine birkac saneye basili tutuyoruz aciliyor ve ayni sekilde kapaniyor usb girisi arka tarafta bu usb ye bilgisayar hafizasida baglanabiliyor 2 giris ve 2 cikisi var hafif ve kibar umarim birazda olsun sizlere biraz bilgi vermisimdir demo yolamasina yolayimda ben pa800 setini yükledim ve ses bakimi pa800 ile ayni simdi sizlere elektro baglama sesini demo olarak veyada misket ritimini demo olarak yolarsam isinize yaramazki ama ilerde tabili iyi bir demo yolarim bende yeni aldigim icin inceliyorum neyin nerde oldugunu ögrenmeye calisiyorum pa800 ile ayni gibide olsa baze degisiklikler var tabiki

saygilarima

Moderatör tarafında düzenlendi:

KORG USA
1299 dolar
hem de QT versiyonu

Hiç getirmezler bu cihazı artık :D

e desene bu millet 2. el yada sıfır pa 800 lere boşuna para verdi öylemi....

getirirler de sağlam bir nikah isterler :)

--------alinti : [bir arkadasimiz sd kart sorusu vardi sd kart orgun arka tarafinda pil yeri var onu tornavidayla acyoruz pil konulan yerin altinada sd kart yeri yapmislar orayada sd karti koyabiliyoruz ] ------------

Ertan bey emeginize saglik bu konuyuda sayenizde hemen hemen aydinlatmis olduk. daha once acikladigim gibi Korgun Almanya ve Turkiye sitelerinde Sd kart girisinden bahsedeliyordu fakat Orgun fotolarina baktigimizda boyle bir giris soketi gorememistim.
isin enteresani bu girisi saklamislar ve tornavidayla acilan kare soketin altina yapmislar. Yani soylenenler dogru cikti, Korg cesitli yorelere gore bu karti kilitli olarak orga dahil edip gondericek. asagidaki linkte almanca aciklamalar var ingilizce tercumesiyle ben bunu cikarttim. saygilar

KORG - Pa600 MUSIKANT Lokalisierung

Moderatör tarafında düzenlendi:

Keşke bende dahil artık kimse PA serisi org almasa da korg artık bıraksa aynı ses kartlı şu PA serisini.
Emeğiniz için ayrıca teşekkürler abi.
Sizden benimde bir ricam var. orga seti komple yüklemek yerine İCinden Bİr adet dk MEDIA-LOAD yolunu izleyerek yükler misiniz ? Bu işlem sorunsuz olması lazım diye biliyorum da emin olmak istiyorum.

bence pa800 ün yerini kesinlikle tutamaz zaten arkadaşında söylediklerine baktım 800 den çok eksikleri var beni açmaz ilk önce remi az daha sonra mikrafon girişi yok saunduda aynı olamaz daha bilemediğim şeylerde çıkacak tabi ama durumu olmayan arkadaşların işine fazlasıyla yarayabilir

PA800 ün yerini asla tutamaz...Benim görüşüm bu...