• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Göktuğ Pa800 Set Anket

Göktuğ Pa800.SET Eksi Artıları

• Kullanılan toplam oy
    536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Göktuğ Pa800 Set Anket

aslında her görüşü değerlendirip set üzerinde düzenleme yapabilecek arkadaşların bu yönde çalışma ve paylaşımlarla dahada faydalı bir set olabileceğini düşünüyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:

guzel olmus

aslında her görüşü değerlendirip set üzerinde düzenleme yapabilecek arkadaşların bu yönde çalışma ve paylaşımlarla dahada faydalı bir set olabileceğini düşünüyorum..

Bence kayda değer bir görüş.
Mesela setin PCMleri; user1, user2 ve userdk sesleri sabit kalmak kaydıyla tabanı aynı değişik ancak içerikleri farklı çeşit çeşit performans ve ritim içeren setler hazırlanabilir.

slmlar arkadaşım.öncelikle bu çalışmaların için ellerine sağlık. Senden bir ricam olacaktı. Ben set değişiklikleri eklemeler v.s gibi teknik olaylardan pek anlamıyorum bu yüzden nacizane kendime göre hoşuma giden (EMO - CYM) v.s gibi setlerden birşeyler yapmaya çalıştım fakat hala birçok eksiğim var. Ben pa2x pro kullanıyorum ve orkestra klavyecisiyim. Özellikle Performance bölümü benim için çok önemli. Sana şuanda kendi kullandığım pa2x pro setimi gönderiyorum Senden ricam şuki seti bir incelermisin Not: Set boyutu 81.7 MB. Ben bu sette özellikle elektro bağlama, piano ve klarnet seslerinden sıkıntılıyım. Piyasada birçok sette hakkatten harika elektro bağlama ve bahsettiğim sesler var bunları sana gönderdiğim setin içinde ve orjinal setindeki gibi tonlanmış birşekilde kullanmak istiyorum ve bu konuda bana yardımcı olursan minnettar kalırım. Ben tamamen düğün ağırlıklı çalışmıyorum baştada belirttiğim gibi orkestra klavyecisiyim ve Hem batı Hemde türkçe müzik yapıyoruz. Ritim konusunda ise özellikle USB setlerde gördüğümüz kendinden ataklı naturel davullara çok yakın ritimler tercihimdir ve gönderdiğim bu sette birkaç örneği var. Uzattığımın farkındayım :)) Özetle hem Batı hemde Türkçe (Düzenli) bir sete ihtiyacım var :) Buseti bir elden geçirip düzenleme yapabilirsen inan bana hayır dualarım eksik olmayacaktır. Anlayışın için çok teşekürler Saygılar....... Link Aşşağıda.

AKMAN CYM 2.SET.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

slmlar arkadaşım.öncelikle bu çalışmaların için ellerine sağlık. Senden bir ricam olacaktı. Ben set değişiklikleri eklemeler v.s gibi teknik olaylardan pek anlamıyorum bu yüzden nacizane kendime göre hoşuma giden (EMO - CYM) v.s gibi setlerden birşeyler yapmaya çalıştım fakat hala birçok eksiğim var. Ben pa2x pro kullanıyorum ve orkestra klavyecisiyim. Özellikle Performance bölümü benim için çok önemli. Sana şuanda kendi kullandığım pa2x pro setimi gönderiyorum Senden ricam şuki seti bir incelermisin Not: Set boyutu 81.7 MB. Ben bu sette özellikle elektro bağlama, piano ve klarnet seslerinden sıkıntılıyım. Piyasada birçok sette hakkatten harika elektro bağlama ve bahsettiğim sesler var bunları sana gönderdiğim setin içinde ve orjinal setindeki gibi tonlanmış birşekilde kullanmak istiyorum ve bu konuda bana yardımcı olursan minnettar kalırım. Ben tamamen düğün ağırlıklı çalışmıyorum baştada belirttiğim gibi orkestra klavyecisiyim ve Hem batı Hemde türkçe müzik yapıyoruz. Ritim konusunda ise özellikle USB setlerde gördüğümüz kendinden ataklı naturel davullara çok yakın ritimler tercihimdir ve gönderdiğim bu sette birkaç örneği var. Uzattığımın farkındayım :)) Özetle hem Batı hemde Türkçe (Düzenli) bir sete ihtiyacım var :) Buseti bir elden geçirip düzenleme yapabilirsen inan bana hayır dualarım eksik olmayacaktır. Anlayışın için çok teşekürler Saygılar....... Link Aşşağıda.

AKMAN CYM 2.SET.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

Arkadaş su anda tyros 3 kullanıyor. Sana yardımcı olması icin bir pa2x edinmesi lazım. umutdunyasi@hotmail.com ekle ben yardımcı olmaya calısayım.

set bence çok eksik ele 9/8 yönünde içinde olan 9/8 lerde beş para etmez çok sade soluk kalıyor bu açıdan güçlendirilmesi gerek adam akıllıda 1tane çiftetelli var genelde bar tarzı yaplmış düğüne yönlkl gzl hoş ritimler yoq

evet ben bir ketron kullanıcısı olarakpa800 ehastayım ama audya5 çıkıyo onuda alma şansım olmayacak her neyse arkadaşların bütün mesajlarını okudum hatta hem anketi hemde gökhan setin paylaşım mesajlarını ya gökhan kardeşim sizlere harika bi imkan sunmuş ben bir set yaptım düzenledim sizlerde indirin kontrol edin beğenirseniz geliştirelim diye anket açmış sizlerden eksikleri belirlemenizi isteyerek bu eksikleri hep beraber giderelim demiş arkadaşların yorumları ilgimi çekti sanırım bu yorumları yapan arkadaşlar parayla set alan arkadaşlar gibi geldi bana hem diyosunuz piyasada beleş olarak yapılmış en güzel set diye hem de seti yerin dibine sokmaya çalışıyosunuz bu arkadaş istemese bu seti sizlere vermezdi sadece kendi kullanırdı yani size insanlık yaptı bence pişman oldu sizler sadece eleştiri yapıyosunuz ya arkadaş bunları yapacağınıza bu sete bir şeyler katınki benimde bu sette bir emeğim var deyin gerine gerine seti kullanın bir arkadaş 10ses yapsa bir arkadaş10 ritm yapsa kimisi performansı düzenlese mükemmel bir yardımlaşma olmazmı seti yerin dibine sokacağınıza ben bu set için neler yapabilirim diye düşünün arkadaşlar bu arada kusura bakmayın fazla uzattım herkesten özür Allah işlerinizi rast getirsin

Slm setinizin icerigini okuduk güzel olmuş ama ilahiciler için hiç birsey gözümüze çarpmadı bizide duşunun lütfen.

ellerine saglık en azından fikrimizi söyleyebilicez

Set cok guzel eline emegine saglik ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...