slmlar arkadaşım.öncelikle bu çalışmaların için ellerine sağlık. Senden bir ricam olacaktı. Ben set değişiklikleri eklemeler v.s gibi teknik olaylardan pek anlamıyorum bu yüzden nacizane kendime göre hoşuma giden (EMO - CYM) v.s gibi setlerden birşeyler yapmaya çalıştım fakat hala birçok eksiğim var. Ben pa2x pro kullanıyorum ve orkestra klavyecisiyim. Özellikle Performance bölümü benim için çok önemli. Sana şuanda kendi kullandığım pa2x pro setimi gönderiyorum Senden ricam şuki seti bir incelermisin Not: Set boyutu 81.7 MB. Ben bu sette özellikle elektro bağlama, piano ve klarnet seslerinden sıkıntılıyım. Piyasada birçok sette hakkatten harika elektro bağlama ve bahsettiğim sesler var bunları sana gönderdiğim setin içinde ve orjinal setindeki gibi tonlanmış birşekilde kullanmak istiyorum ve bu konuda bana yardımcı olursan minnettar kalırım. Ben tamamen düğün ağırlıklı çalışmıyorum baştada belirttiğim gibi orkestra klavyecisiyim ve Hem batı Hemde türkçe müzik yapıyoruz. Ritim konusunda ise özellikle USB setlerde gördüğümüz kendinden ataklı naturel davullara çok yakın ritimler tercihimdir ve gönderdiğim bu sette birkaç örneği var. Uzattığımın farkındayım
) Özetle hem Batı hemde Türkçe (Düzenli) bir sete ihtiyacım var
Buseti bir elden geçirip düzenleme yapabilirsen inan bana hayır dualarım eksik olmayacaktır. Anlayışın için çok teşekürler Saygılar....... Link Aşşağıda.
AKMAN CYM 2.SET.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download