Erzincan80
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Cevap: Göktuğ Pa800 Set Anket
rahatsiz oldugum konu sudurki, tüm ritimlere GKT eklentisi yapilmis, ayrica dün birde piyanist arkadasin emo setini deneyim dedim, ordada bir cok ritmin arkasina "Nani" eklentisi falan yapilmis. Ama sonucta ritimlerde pek bir (cogunda hatta hic bir) degisiklik yapilmamis. Hatta bazi banklarda ses ve ritim siralamasi bile aynisi, sadece ritimlere degisik adlar verilmis
---kardeşim zaten piyasadaki tüm setleri incelersen çoğu zaten birbirinin aynısı..ve benzeri ...herkes bir şeylerden esinmlenmiş.....
---Göktuğ arkadaşımızda zaten ben sıfırdan her şeyinini kendim yaparak set olusturdum demiyorki..piyasada ki setlerden beğendiklerini bir araya toplamış kendi zevkine görede bunları harmanlayıp bir birazda kendinden bir şeyler katarak kendi setini oluşturmuş ve burdan bizimle paylaşmış....ne güzel ellerine sağlık
rahatsiz oldugum konu sudurki, tüm ritimlere GKT eklentisi yapilmis, ayrica dün birde piyanist arkadasin emo setini deneyim dedim, ordada bir cok ritmin arkasina "Nani" eklentisi falan yapilmis. Ama sonucta ritimlerde pek bir (cogunda hatta hic bir) degisiklik yapilmamis. Hatta bazi banklarda ses ve ritim siralamasi bile aynisi, sadece ritimlere degisik adlar verilmis