Üstad zaten konu sadece insanları kızdırmakdan öteye geçmemiş.İçeriğe baktım alakasız şeyler. BK-5'den memnun olmayıp PA-800'e geçiş yapılacağı yazmış. Yahu zaten birisi 2300 liralık cihaz diğerinin 5-6 yıllık olmasına rağmen 2. el'i 3500-4000 lira olan bir cihaz... Madem fiyat olarak Çıtanız o kadar yüksekteydi,neden ucuza kaçtınız

3 Kuruşa 5 liralık cihaz alma çabası hep değil mi? Gerçi BK-5 3 kuruşa 4 liralık cihaz yapıyor oradan artısı da var.
Ayrıca bu çelişki zaten E-70 ile BK-5 kıyaslamasında da göze çarpıyor.
E-70 Ritimlerine bakıyorum şimdi hepsi aynı tür hepsi oryantal tabanlı. Vahdeler bile oryantal tabanlı. O zaman bu ritimler o döneme göre iyidi tabi. Özellik ve kullanım farklarını saymıyorum bile. Yeniliğe kapalı türk insanına en kral cihaz getirsen çözmek zor gelir onu da beğenmez. XP'den Win 7'ye menüler arası farklılıkları öğrenmeye üşenen insanların geçiş yapmamak için WIN 7 rezalet demesi gibi birşey bu.

Bu herşeyde böyledir. İş yerinizde yeni yazılıma geçer yönetim. Siz eskisi daha iyidi hızlıydı kolaydı vs. dersiniz. Ama esasında YENİLİĞE kapalısınızdır bahane sunarsınız. Çünkü TEMBELLİĞE alışmışız. Herşey alıştığımız şekilde olsun...Değişime AYAK UYDURMAK ZORUNDASINIZ YOKSA yeniliğin içinde ESKİRSİNİZ.