Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap: İşte BK-5 OR nin ilk görüntülerini buldum...
abi bu ne ya süper olmus artık roland klarnetin sax ını kullanabilecez orjinalinde sampleleri ile ugrasmaya gerek yok bu alet ne zaman satışa çıkıyor fiyat bellimi artık piyasada yamaha roland konusacak
Sound açısından bu bir Roland devrimi. Kullanım zorlugu da ileriki modellerde aşılır. Ama şu anda duydugum sound ile dügün olur arkadaşlar. Tatmin eder etmez o ayrı konu. Fakat göz ardı edilemiyecek büyük bir gelişme var. Ve bu BAŞLANGIÇ. inşallah devamı gelir.
buyuk ılerleme var başarılıı bence uzerındekı stıl make up fonksıyonu zaten cok harıka bır ozellık oradan ıstedgınız bır cok mudahleyyı yapabılıyorsunuzz dısarıdan ben pıasaya cıddı reakabet getırecgını dusunuyorrum rolandsever bırı olarak rolandı ozleyenler ıcın ıyı bır alet olacagını dusunuyorrum
sound harika çok başarılı buldum bu zamana kadar roland'da ciddi anlamda böyle bi sound,kit ve gerçekçi sesler duymadım.bu benim için adeta sürpriz oldu zira a2000'e rakip çıkmış oldu