Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
istanbulda yaşıyorum.istanbul hayatı,düzeni,karmaşası ve insanlarının birbirine karşı vurdumduymazlığı en önemlisi trafiğinden bıktım,usandım ve beni bitirme noktasına geldi.bu acımasız şehirde maddi ve manevi sıkıntıların yetmiyormuş gibi birde ortalıkta mafya tiplerin en ufak şeyde kavga çıkarması,incir çekirdeğini doldurmayacak bahanelerle bela yaratması beni delirtiyor.rabbimin izniyle evimin borcunu bitirip memlekete yerleşmeyi düşünüyorum.orda en azından trafik sorunu yok.nüfusu 14milyon değil.toplam 100 bin nüfuslu bir şehir.denizi ve yeşil doğası insana yeter de artar bile.lafı baya uzattım,kusura bakmayın arkadaşlar.anma detliymişiz ya.
Forumlarda oyun havası dinlemekten gına geldi müzisyen değilim ama gerçekten sıkıldım 2.seçim arabaları sabahın 9da insaf yaw camdan limon fırlattım olan şöföre oldu 3.sü ellerinde kahve paketiyle sabah 8.30da zil çalıyolar xx partiye davet ediyolar sen kahve verdin bende karşılıksız bırakırmıyım dolaptan 1tane hıyar verdim oy niyetine![]()