ketron audya5 mutlaka okuyunuz

Cevap: ketron audya5 mutlaka okuyunuz

haklısın ama malesef teknolojiye ayak uydurmak lazım bu zamanda yoksa evde yatarız anca piyasa cafcaflanır düğünler açıldığında yedek piyanist olarak gitmek pek hoş değil

islam tunele bi sor bakalım yapılan seslerin listesi neymiş onu öğrenelim amza seslerinden en az 3/5 adet koymak lazım 9/8 ler ve 2/4 ler için kanun mandal gündem yay edirne zurna en az notaları mi sol la do olması gerek 5 saz 10 15 bağlama 10 adet yaylı bunların içinde trem yay da yapsalar süper olacak ama bence audyacılar için sample ses deposu yapmaları gerekecek herkes kafasına göre sesleri kullanabilmeli :) vahde çiftetelli duek 4/4 6/8 7/8 9/8 tsm thm ritimleri mp3 ritim olmalı

islam tunele bi sor bakalım yapılan seslerin listesi neymiş onu öğrenelim amza seslerinden en az 3/5 adet koymak lazım 9/8 ler ve 2/4 ler için kanun mandal gündem yay edirne zurna en az notaları mi sol la do olması gerek 5 saz 10 15 bağlama 10 adet yaylı bunların içinde trem yay da yapsalar süper olacak ama bence audyacılar için sample ses deposu yapmaları gerekecek herkes kafasına göre sesleri kullanabilmeli :) vahde çiftetelli duek 4/4 6/8 7/8 9/8 tsm thm ritimleri mp3 ritim olmalı

amza seslerini ve gündem yayları biz korgdan çalarız :D :D :D :D şimdi sıra bizde onlar azmı çaldı bizden :D :D :D

çalmaya gerek yok bende ksf kmp si var wav olarak geri döndeririz onuda ketron audyaya yükleriz ben çalsam çalsam emo seslerini çalarım :)

Zaten macit abi audya5 de sen baya ses eklersin. Suriyedeki akrabaların da yardımcı olur orgun geliştirilmesi için yani set sıkıntısı çekeceğimizi zannetmiyorum.

el atarsam sorun olmaz haydi sohbete

yaklaşık 1 senedir 76 tuş audya kullanıyorum, 1 sefer kilitlenmedi. tüm türk ritmlerimi kendim yaptım. bunun yanında tüm ketronların ritmlerini okuyup, convert edebiliyo. yalnız tünel müziğin audya için hazırlamış olduğu türkçe darbuka setleri ne xd9 ne de sx3000 in setlerine uyuyor. bu aletlerin ritmlerini kullanırken tr. drum kanalını yeniden edit etmek zorunda kalıyorum.
almayı düşünüp tereddütte kalan arkadaşları aydınlatmak istedim.

tr edit yapiyosen fark yok uppering kanal sorun veriyorm tyros4 rhytim convert var bande turkish rhytm dolu

allahın izni ile alacağım audya4 müdür sizin kullandıgınız ve diğer klavyelere nazaran nasıl bi klavye audya? sound olarak haz alabiliyormusunuz audya5 değilde audya fiyatları nelerdir?

arkadaşlar klavye çıktıgı zaman ALLAH ın izni ile gidip alıyorum çıktıgım zaman istanbulda olan arkadaşlarla görüşmek çay içmek ve muhabbet etmek isterim düşünsene çay içerken eterle bayıltıyormuş audyayı alıp gidiyormuş :) yanımıza koruma alırız bizde yaf sıkıntı olmaz :D