ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

• Konbuyu başlatan dj-ramon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm dostlar size bir sorum olacak bu xd9 larda sır gibi saklanan programın adı tam anlamıyla ne dir yazarmısınız...bi araştırma yapıyorumda ne işe yarıyor ... cevabınızı bekliyorum saygılar....

Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

bunu sana söylersek , seni öldürmek zorunda kalırız... !

neden ne işe yarıyorda bu program. amacı ne.

olay sadece programla bitmiyor yanında ses kartıda var ikisi birlikte fransada üretilmiş bir kart ketroncu akıllılar orgları bu karta uygun üretmişler şu anda üretimi yok sanıyorum

bu bir sır değil.. ses kartı atmel marka..programı da ses kartının yanında veriliyor..kartın amacı wav formatını sıkıştırmak..yani avi formatını mpeg e çevirmek gibi düşünün ama bunu hardware olarak yapıyor..programıda bu dosyalardan enstruman yapmak için kullanılıyor..yani amaç 50 mb tutacak bir piano sesini 5 mb olarak elde etmek.. bu formatada ins deniyor..kartın tam adı "Dream Sound Card PCI08 DK"

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bence Ketron bitmiştir Türkiye için. Audya 5 çıkalı 3 yıl oldu hala set yok. Ketron kapalı bir alet. Set yapılmaya maalesef musait değil. Üzülerek de olsa Ketronu satıp Korg'a geçmek zorunda kalıdm.

bunu sana söylersek , seni öldürmek zorunda kalırız... !

:)))))))))))))) valla bizim müzisyen camiası cem yılmaza el öptürür kardesim sagol allahta seni güldürsün::)))

Valla ben 3 yıldır ketron kullanıyorum Böyle bir programın olduğunu ilk defa duydum.

eyvallah bizim türkler ticaret yapacak ya adamlar isim açıklamasında bulunmuyorlar.sanki gidip o kart alacağım :):):)

Moderatör tarafında düzenlendi:

eyvallah bizim türkler ticaret yapacak ya ibineler isim açıklamasında bulunmuyorlar.sanki gidip o kart alacağım :):):)

hakaret etmeye gerek yok diye dusunuyorum aciklamasini yapayim 02122497158 nolu telefon ketronun turkiye temsilcisinin telefonu, bilgi alabilirsiniz . Karti fransiz bir firma yapiyor ve kartla beraber 4 tane program var 94 i veya 98 i formati v.s. bu karti italya sadece temsilciliklere veriyor sadece... temsilci isterse yeniden gonderiliyor kart ariza yaptiysa bu sekilde karti elde edebilirsiniz ama ketronun sample isi cok zahmetli bir istir yani bilgisayarda program yazmak gibi ozel bir egitim almaniz gerekir bu konu ile alakali :D bu temsilcinin veya turkiyedeki saticilarinin cok sevdigi bir durum degil illaki herkes gibi 10 senedir italyanlar istediklerini yapmiyorlar sanmayinki hersey turkiye temsilcisinde bitiyor neredeyse her ay defalarca aranir turkiyeden italya hatta burdan ekip olarak gittiler ama italyanlar yined istediklerini yapmadilar . kurum ve kisileri goz onunde bulundurarak yorum yapmaniz daha mantikli arkadaslar bence saygilar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...