Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..
500tr hayırlı olsun kardeşim, en iyisini yaptın boşver, ketron falan bitmiştir bu bir gercek, kullandıkca alışırısın,
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
benim 2-4 lüklerle problemim yokki göster bana bir tane 9-8 lik pop taylan ritimi göreyim burası izmir burda roman çok istenir ve oynanır adamlar pa 80 le zıngır zıngır roman çalıyolar ben ise hiç bişey yapamıyom neden taylan tarzı elimde ritim yokki düğün sahibi geliyor bana keşenlı çal diyor çiçekçi kız diyor pembe şalvar diyor bende utana sıkıla abicim malesef dediğin ritimler yok diyorum çalamam leptoptan atayım diyorum utanılacak bir durum yerin dibine geçiyorum ondan sonra adam leptoptan çaldı gitti deniliyor buyur xd9 bende hala hadi yaz 1. 2 tane taylan ritimide paylaş bizde görelim ben neden kendi piyasamı düşüreyim ki neden rezil olayım ki daha düne kadar yamaha v1 le çalıyordum bunları ketrona geçmekle hata yapmış oldum ama belirteyimki ses olarak hiç birşey demiyorum tek eksiği kit ve ritimler okadar mecbur bıraktı beni 500 tr geçmeye tünel müzik sakinleri hadi buyrun bi el atında görelim yapmıcaksanız ben ve arkadaşlarım gelelim biz yapalım baride kurtaralım söz sizin buyrun bekliyorum... saygılar...