ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

• Konbuyu başlatan dj-ramon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

:) 500tr hayırlı olsun kardeşim, en iyisini yaptın boşver, ketron falan bitmiştir bu bir gercek, kullandıkca alışırısın,

geçen yılbaşından sonra pa800 aldım 256 mb lık istediğim ritmi ve sesi çekiyorum tek tek.istediğim şekilde özgürce kullanıyorum orgu.sx3000 halanda duruyor.hem yedek hem bazı sesleri oradan kullanıyorum.özellikle bağlama ve cümbüş.inanın işlerim yarı yarıya arttı ve düğünlerde daha rahat çalıyorum.ritimlerin kalıplarından hariç özellikle yazılımdaki modarnizasyonu önemli.daha akıcı ve zengin akumpanyalar vb gibi.ketron güzel alet ama ketronla düğün işi bitmiştir.inanın ketronun bayrağını çok salladım bu sitede ama nafile eğer ben teslim olduysam korg a yapacak birşey yok demektir.

aylar oldu ketron bölümünü takip etmeyeli.bugün bir göz gezdirmek istedim baktımki halanda bir yıl önceki konular yıllar öncesindede olduğu gibi yine tartışılıyor.ketron için çok acı.....

benim 2-4 lüklerle problemim yokki göster bana bir tane 9-8 lik pop taylan ritimi göreyim burası izmir burda roman çok istenir ve oynanır adamlar pa 80 le zıngır zıngır roman çalıyolar ben ise hiç bişey yapamıyom neden taylan tarzı elimde ritim yokki düğün sahibi geliyor bana keşenlı çal diyor çiçekçi kız diyor pembe şalvar diyor bende utana sıkıla abicim malesef dediğin ritimler yok diyorum çalamam leptoptan atayım diyorum utanılacak bir durum yerin dibine geçiyorum ondan sonra adam leptoptan çaldı gitti deniliyor buyur xd9 bende hala hadi yaz 1. 2 tane taylan ritimide paylaş bizde görelim ben neden kendi piyasamı düşüreyim ki neden rezil olayım ki daha düne kadar yamaha v1 le çalıyordum bunları ketrona geçmekle hata yapmış oldum ama belirteyimki ses olarak hiç birşey demiyorum tek eksiği kit ve ritimler okadar mecbur bıraktı beni 500 tr geçmeye tünel müzik sakinleri hadi buyrun bi el atında görelim yapmıcaksanız ben ve arkadaşlarım gelelim biz yapalım baride kurtaralım söz sizin buyrun bekliyorum... saygılar...

taylan ritmi yok diye de yuzlerce ritmi hice saymak yapilan emege saygisizlik olur diyorum sadece onuda sizler yaziverin aga ... benim bildigim 9-8lik ritm cesitleri makinali tufek gibi saydiran davularla yazilmiyor ,bendir reck asma davul zagat hepsinin belli bir vurusu vardir ritm icerisinde , ben taylan diye gecen cok ritm dinledim bi kahveyi kavururlar, babuba, yesil cimen uzerinde , gibi parcalari o ritmle calmak turkuyu hoptek yapmak demek olur . onceden oyle bi durum yoktu yeni cikti bu tarz bi 9-8 lik yazilmasida zor bi sey degil zaten. 10 senelik bi alete yazilmis ritmler bir tane ritm yok diye yabana atilmaz . sanki mucize degilya oyle bir ritm yazmak hatta bilgisayara kopyalayip midi dosyasi olarak bire bir convert bile edersin ayni ritmi . eh artik bende yoruldum yazmaktan populer olan yeni cikan ritmleride yazmak bizden sonrakilere kalsin diyorum
selamlar ... :D

ensar arkadaşım bende bir dönem xd9 kullandım sizin ritmlerinizde vardı öncelikle ellerine sağlık güzel şeyler yapmışsın burda belirtmek isterim. ketronun yerinin ayrı olduğu kanaatindeyim aralarınde kıyas yapmamak lazım her iki markanında kendine göre üstünlükleri var. bu aletlere ritm ve ses yazan bütün arkadaşlar sağolsunlar.

unutmayınız ki ilerleme var müzikte biz de onlan beraber ilerlememiz gerekir kenarı çekilip 1 tek ritim için dahi rezil olmaya ne gerek var tek ritim dahi olsa bizim işimizi zora koşuyor ha isterseniz yazdırırım bu ritimi 100 tl ...her seferinde neden 1 tek ritim için 100 tl vereyim ben okadar kazanamıyom düğünlerde herkes bel altına vuruyor fiyatları baş etmek zor ortalıkta dolanan korgun pop 9-8 likleri varken neden böle uğraşalım ki o bir ritim dahi eksikliği nelere neden oluyor...kısacası ketrona güle güle onunda sonu roland gibi hazin gerçek bu.... saygılar..

ben ketron sx3000 kullanıyorum düğün program herşey yapıyorum harika bir alet şimdiye kadar ritim sıkıntısı çekmedim mükemmel davul kitler var harika ritimler yazılıyor editleniyor bence mükemmel ayrıca ensar hocamında dediği makineli tüfek gibi saydıran teneke sesli davullarda çok saçma ben aynısını yaptım bu taylan ritimlerinin fakat beğenmiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

piyanist şantör ustad bir birimizi az çok tanıyoruz inan sx 3000 alacaktım son anda sırf bu sıkıntılardan dolayaı vaz geçtim ritimi de yazdıra bilirdim 100 tl ama dediğim gibi sürekli her değişik ritmede 100 tl verirsek yandık burda yani izmirde düğünlerde 2 tane 2-4 2 tane 4-4 oryantal çaldıktan sonra ki bazen direk 2-4 ten sonra hemen isterler romanlar meşhurdur düğünün % 80 roman çalmakla geçer size okadar söyleyim bi fırsat olsada bizim buranın düğünlerine şahit olsanız adama nefes aldırtmazlar roman olacak illa hatta bizim siteye girin inceleyin google grupcoşku yazın seyredin alternatifimiz yok illana 9-8 pop taylan tarzı ritimler olacak şimdi hali hazırda piyasada korg un ritimleri dolaşırken bizim para verip yazdırmamız enayilik olur deme konvert ettim olmuyor en sonunda dank etti arkadaşlarda saolsun pa 500 tr yi kafama soktular aldırttılar..nasip artık belki bir gün düzelir bazı şeyler herkes sağlıcakla kalsın saygılar...

Dj ramon kusura bakma ama müzikte ilerlemek taylan tarzı ritimler ve sesler ise ben geride kalmayı tercih ediyorum..size iyi yolculuklar dilerim...

saol dostum sen geride kal gel burda senin 9-8 liklerinle bir düğün yap bende seyredeyim kaç dakka sürecek ondan sonra sana ne dicekleri burda belli olmaz artık...?adamlar yapıyor helal olsun tüm piyasayı salladılar inkar eden varmı yaptıkları sonuçta siz nekadar beğensenizde beğenmesenizde işi götürdüler yeni ritimlerle tanıştırdılar insanları eskide kaldı o birol tarzı ritimler ozamanlarda onlar revaçtaydı şimdi bu kimse inkar etmesin şuan bu ritimler geçerli gerisi fasa fiso saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...