ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

• Konbuyu başlatan dj-ramon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

Macit abi bende ketrondan korga geçenlerdenim. Bana pa2x için kaliteli gündem yay lazım. Elinde varsa sana zamhmet paylaşabilirmisin.

gündem kurtarmıyor beni gündem sadece kullandığım yayların arasında kalıyor ;)

taylan9-8 ahmet2-4 mustafa3-4 halil5-8 :)
yorumların hepsini okudum öncelikle eski dostum ensar herkesin ismini yazdın benim ismimi yazmadın bizde ritim yazdık zamanında neyse diğer konu polemik gibi olacak ama ben de görüşlerimi anlatayım bende ketron için bişeyler yapmaya çalıştım sesler editledim lesli yi buldum vs... fakat gündem yay atamadım o dönemler elimde samplesi var fakat atamıyordum ketron çok güzel bi klavye fakat bu ses kartı yüzünden pa800 aldım sound bana banel geldi pa1x aldım sound u iyi idi ama ritimler kofti idi teneke gibi yamaha tyros2 aldım ve sound ritim hepsi tam istediğim gbi istediğim sesi atabiliyor istediğim ritmi yazabiliyorum saolsun ilk etapta mürhen hocanın desteği ve batuh hocanın mb xddestekleri ile orgu çözdük benki ketronu uzun yıllar kullandım ilk klavyem ketron x1 di 2.si xd9 3.sü ketron vega siz bi ritim için 100tl veriyorsunuz ben komple bi 16mb lık sete 100 dolar veriyorum suriye ketron konusunda istediğini yaptırıyor haliyle istediği gibi işleyebiliyor bizde 8mb ve 16mb xd9 varken araplarda şimdi 8mb (ex ex2 ex2maxima) 16mb (ex3maxima) 32mb (ex4maxima) 64mb (night extreme black box) yaptılar tunel muzik kaybetmeye mahkum ama bunu kırıldıgımdan değil gerçeği gördüğümden söylüyorum bu arada hazıra konanlar için korg ama set yapanlar ritim yazanlar için farketmez kolay iş değildir son olarak ketron a ritim yazan ses editleyen snd yapan herkesin ellerine sağlık özellikle tunel e teşekkürlerimi sunuyorum
italyaya şu kelimeyi iletmek istiyorum bu saatten sonra kimse program peşine düşmeyecek programa ihtyacı olan herkes klavyesini değiştirecek ve italy ketron sinek avlayacak ketron tr klavyesi değildir

macitcim seni nasil unuturum ayip ettin ya ... herkesin ismini derken bu isimler bizi bi kenara iter bizden cok iyi muzik ve teknik bilgisi olan kisiler o yuzden onlari ornek verdim . sevgiler saygilar dostum

yau hangi marka olursa olsun yeterki sempleler adam gibi yazilsin kimde iyi porogam varsa onunki daha iyidir yamaha 1000 nin porogama baktim 2 4luk dokturuyordu fallah her halde cipliydi

fanatikk korkcu

macit seni burda herkes bilir herşeyden önce allah bilir. sende kendini bizden iyi tanıosun. güzel ses editliyosun falan filan .........

Moderatör tarafında düzenlendi:

eyvallah berkay

kişisel sorunlarınızı lütfen özelinizde halledin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...