taylan9-8 ahmet2-4 mustafa3-4 halil5-8

yorumların hepsini okudum öncelikle eski dostum ensar herkesin ismini yazdın benim ismimi yazmadın bizde ritim yazdık zamanında neyse diğer konu polemik gibi olacak ama ben de görüşlerimi anlatayım bende ketron için bişeyler yapmaya çalıştım sesler editledim lesli yi buldum vs... fakat gündem yay atamadım o dönemler elimde samplesi var fakat atamıyordum ketron çok güzel bi klavye fakat bu ses kartı yüzünden pa800 aldım sound bana banel geldi pa1x aldım sound u iyi idi ama ritimler kofti idi teneke gibi yamaha tyros2 aldım ve sound ritim hepsi tam istediğim gbi istediğim sesi atabiliyor istediğim ritmi yazabiliyorum saolsun ilk etapta mürhen hocanın desteği ve batuh hocanın mb xddestekleri ile orgu çözdük benki ketronu uzun yıllar kullandım ilk klavyem ketron x1 di 2.si xd9 3.sü ketron vega siz bi ritim için 100tl veriyorsunuz ben komple bi 16mb lık sete 100 dolar veriyorum suriye ketron konusunda istediğini yaptırıyor haliyle istediği gibi işleyebiliyor bizde 8mb ve 16mb xd9 varken araplarda şimdi 8mb (ex ex2 ex2maxima) 16mb (ex3maxima) 32mb (ex4maxima) 64mb (night extreme black box) yaptılar tunel muzik kaybetmeye mahkum ama bunu kırıldıgımdan değil gerçeği gördüğümden söylüyorum bu arada hazıra konanlar için korg ama set yapanlar ritim yazanlar için farketmez kolay iş değildir son olarak ketron a ritim yazan ses editleyen snd yapan herkesin ellerine sağlık özellikle tunel e teşekkürlerimi sunuyorum
italyaya şu kelimeyi iletmek istiyorum bu saatten sonra kimse program peşine düşmeyecek programa ihtyacı olan herkes klavyesini değiştirecek ve italy ketron sinek avlayacak ketron tr klavyesi değildir