ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

• Konbuyu başlatan dj-ramon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

Eğer bir alete sample yapmak bu kadar zor ise o alet beş para etmez. Piyasadan silinip gider. Ketron zaten Turkiye piyasasında tutturamadı. Audya 5 çıkardılar alan 2500 tl zararla elinden çıkarmaya çalışıyor. Ben ketron hayranım fakat bu sampe yapma olayı insanda heves bıraktırmıyor.

Eğer bir alete sample yapmak bu kadar zor ise o alet beş para etmez. Piyasadan silinip gider. Ketron zaten Turkiye piyasasında tutturamadı. Audya 5 çıkardılar alan 2500 tl zararla elinden çıkarmaya çalışıyor. Ben ketron hayranım fakat bu sampe yapma olayı insanda heves bıraktırmıyor.

ya nasıl bir mantıkdir bu bi alette sample işi zorsa o alet beş para etmezmis. daha öncede yazdım burda, korg roland yamaha ketron hic bir marka modele yok yere laf söyletmem hakaret ettirmem. audya 5 i canlı dinledinmi hiç piano sunu gitarını dinledinmi ? eleştiri yaparken lütfen mantikli olalım arkadaşlar müzik sadece bol davullu çiftetelli ritmi zurna ve pitch bender den ibaret değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben hakaret falan etmiyorum. Audya 5 modelini ben canlı dinledim ve gördüm. Aletde yazılım sorunu var ve set yapılmaya müsait değil. Bu sorunu Tünel müzikte kabul ediyor. Durum böyle olunca alet geliştirelemiyor.

Sanırım şunu demek istiyorsun alet kaliteli ama turkiyede kullanicilara hitap etmiyor

ben katilmiyorum alete en baba set yapabilirler alette bir sorun yok ama studio tutacaklar bir baterist ve percusyonlari canli caldirip ritimleri yapacak adam yok türkiyede onun icinde set zor yapsalarda kilit koyamiyorlar onun icin de islerine gelmiyor

hiç tartışmayın dostlar noktayı üzülerekte olsa koyuyorum pa 500 tr le takasladım evet duydunuz seslere imrene imrene gitti ketronum sırf bu ritimler yüzünden yazık oldu hemde çok yazık 500 tr deki sesler xd9 yanından bile geçemez kesinlikle sölüyorum sırf ritim için aldım 500 tr başka bişi için değil düğünlerde zorluk çektim ama ses olarak değil sırf ritim yüzünden daha başlamadan bu sevdamı kalbime gömdüm desemde yeri ilerde 2. klavye olarak kesin gözümü kırpmadan alırım sx 3000 alacaktım ama sırf bu ritimlerin yüzünden soğudum kısacası ketron frması bundan sonra türkiyeden hayır beklemesin bu zihniyet olduğu sürece ketron tutulmamaya mahkum yazık hemde çok yazık...:(

Bende aynen senin gibi ritimler yüzünden xd9'umu sattım pa2x aldım. Pa2x kaliteli alet olmasına rağmen sesleri ketron gibi doğal çıkmıyor. Emo usb almama rağmen ketrondaki seslerin tadını alamıyorum. Düğünlerde sese değil ritime bakılır bu yüzden korga geçtim.

hiç tartışmayın dostlar noktayı üzülerekte olsa koyuyorum pa 500 tr le takasladım evet duydunuz seslere imrene imrene gitti ketronum sırf bu ritimler yüzünden yazık oldu hemde çok yazık 500 tr deki sesler xd9 yanından bile geçemez kesinlikle sölüyorum sırf ritim için aldım 500 tr başka bişi için değil düğünlerde zorluk çektim ama ses olarak değil sırf ritim yüzünden daha başlamadan bu sevdamı kalbime gömdüm desemde yeri ilerde 2. klavye olarak kesin gözümü kırpmadan alırım sx 3000 alacaktım ama sırf bu ritimlerin yüzünden soğudum kısacası ketron frması bundan sonra türkiyeden hayır beklemesin bu zihniyet olduğu sürece ketron tutulmamaya mahkum yazık hemde çok yazık...:(

hayırlı olsun pa500 güzel org

hiç tartışmayın dostlar noktayı üzülerekte olsa koyuyorum pa 500 tr le takasladım evet duydunuz seslere imrene imrene gitti ketronum sırf bu ritimler yüzünden yazık oldu hemde çok yazık 500 tr deki sesler xd9 yanından bile geçemez kesinlikle sölüyorum sırf ritim için aldım 500 tr başka bişi için değil düğünlerde zorluk çektim ama ses olarak değil sırf ritim yüzünden daha başlamadan bu sevdamı kalbime gömdüm desemde yeri ilerde 2. Klavye olarak kesin gözümü kırpmadan alırım sx 3000 alacaktım ama sırf bu ritimlerin yüzünden soğudum kısacası ketron frması bundan sonra türkiyeden hayır beklemesin bu zihniyet olduğu sürece ketron tutulmamaya mahkum yazık hemde çok yazık...:(

ketron xd9 ve sx3000 modellerıne yazılmıs 500 e yakın rıtm var ve cogunda sarkı ıntrosuda var aradıgınız rıtm nasıl bı sey anlamıs degılım. Korgda yazılan rıtmlerde benı tatmın etmıyor yanı burdan su mantık cıkar rıtm kulagının duymak ıstedıgı gıbıdır . Abı 500 rıtm ya 2-4luk yazdıgını farzetkı 40 tan fazla 2-4 yazılmıstır xd ve sx 3000 lere oyun havası rıtmının vurusları bellıdır zıl trampet darbuka bellı bır senkron da bellı vuruslarla yurur 16 lık 32lık v.s . Yapılan emege saygı gerekır sertac, tayfun caba, mehmet dogdu, cuneyt gıbı adamlarda rıtm yazdı bu aletlere korgada rolandada rıtm yazanlar aynı hemen hemen sahıslar . Aynı rıtm duygusu aynı tarz . Sunu anlarım ya kardesım alet benı sarmadı benım tercıhım korg rolan gem v.s. Dıyebılırsınız ama aynı rıtmcılerın yazdıkları aynı rıtmlerı model yuzunden kotulemek haksizlik olur dıye dusunuyorum.
saygılar

benim 2-4 lüklerle problemim yokki göster bana bir tane 9-8 lik pop taylan ritimi göreyim burası izmir burda roman çok istenir ve oynanır adamlar pa 80 le zıngır zıngır roman çalıyolar ben ise hiç bişey yapamıyom neden taylan tarzı elimde ritim yokki düğün sahibi geliyor bana keşenlı çal diyor çiçekçi kız diyor pembe şalvar diyor bende utana sıkıla abicim malesef dediğin ritimler yok diyorum çalamam leptoptan atayım diyorum utanılacak bir durum yerin dibine geçiyorum ondan sonra adam leptoptan çaldı gitti deniliyor buyur xd9 bende hala hadi yaz 1. 2 tane taylan ritimide paylaş bizde görelim ben neden kendi piyasamı düşüreyim ki neden rezil olayım ki daha düne kadar yamaha v1 le çalıyordum bunları ketrona geçmekle hata yapmış oldum ama belirteyimki ses olarak hiç birşey demiyorum tek eksiği kit ve ritimler okadar mecbur bıraktı beni 500 tr geçmeye tünel müzik sakinleri hadi buyrun bi el atında görelim yapmıcaksanız ben ve arkadaşlarım gelelim biz yapalım baride kurtaralım söz sizin buyrun bekliyorum... saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...