ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

• Konbuyu başlatan dj-ramon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..

saol dostum sen geride kal gel burda senin 9-8 liklerinle bir düğün yap bende seyredeyim kaç dakka sürecek ondan sonra sana ne dicekleri burda belli olmaz artık...?adamlar yapıyor helal olsun tüm piyasayı salladılar inkar eden varmı yaptıkları sonuçta siz nekadar beğensenizde beğenmesenizde işi götürdüler yeni ritimlerle tanıştırdılar insanları eskide kaldı o birol tarzı ritimler ozamanlarda onlar revaçtaydı şimdi bu kimse inkar etmesin şuan bu ritimler geçerli gerisi fasa fiso saygılar...

Denk gelirse çalarız farketmez. usta tamam anlıyorum senide ne yapıyorlar yani taylan tarzı ritimle çalmayınca düğünümü terkediyorlar düğün sahibi nasıl düğün bu mu diyor? Harbiden merak ettim. Tamam adamlar bi çığır açmış olabilirler ama sen kendini buna teslim etmek zorunda değilsin bence direnmelisin sence çok mu güzel o ritimler yoksa ekmek yemek için mecburenmi kullanıyorsun yani??

bu ritimleri kullanmaya ekmek istiyorsak mecburuz başka yolu yok adamlar onu istedi yok bunu istedi yok ondan sonra gelip sen ne p..k yemeye geldin diyor lafı sokuyor izmirde bu böyle burda olan tüm piyanist arkadaşlar bunu bilir sizin oralarda ve ya hut tüm türkiyede nedir bilmem ama burda kabacası işin raconu bu yoksa seni tutmazlar üstüne kötüleyip 3 kuruşluk orkestralarla iş yaparlar adamlarda gelir laptoptan çalar ağızlarını bile açmazlar çünkü istedikleri o daha ben düğüne başlamadan ufacık çocuk bile gelip abi çiçekçi kız çalarmısın diyor bismillah buyur ne yapacaz ... düğünü dansla açıyorum arkasından tam 2-4 giriyorum daha parça ortadayken gelip kulağıma keşanlıyı çal diyorlar şu ana kadar yaptığım tüm düğünlerde hep böyle oldu oluyor burda halk bunu istiyoor bizde mecburuz bunu vermeye direnemeyiz yoksa ekmeğimizden de oluruz kalkıp bide düğün sahibiyle kavga ederiz yani uzun lafın kısası burda bu ritimlere ihtiyacımız var mecburuz anlata bilmişimdir umarım saygılarımla...

bu ritimleri kullanmaya ekmek istiyorsak mecburuz başka yolu yok adamlar onu istedi yok bunu istedi yok ondan sonra gelip sen ne p..k yemeye geldin diyor lafı sokuyor izmirde bu böyle burda olan tüm piyanist arkadaşlar bunu bilir sizin oralarda ve ya hut tüm türkiyede nedir bilmem ama burda kabacası işin raconu bu yoksa seni tutmazlar üstüne kötüleyip 3 kuruşluk orkestralarla iş yaparlar adamlarda gelir laptoptan çalar ağızlarını bile açmazlar çünkü istedikleri o daha ben düğüne başlamadan ufacık çocuk bile gelip abi çiçekçi kız çalarmısın diyor bismillah buyur ne yapacaz ... düğünü dansla açıyorum arkasından tam 2-4 giriyorum daha parça ortadayken gelip kulağıma keşanlıyı çal diyorlar şu ana kadar yaptığım tüm düğünlerde hep böyle oldu oluyor burda halk bunu istiyoor bizde mecburuz bunu vermeye direnemeyiz yoksa ekmeğimizden de oluruz kalkıp bide düğün sahibiyle kavga ederiz yani uzun lafın kısası burda bu ritimlere ihtiyacımız var mecburuz anlata bilmişimdir umarım saygılarımla...

haklisiniz bak izmir de belli bir bolgede oyle olabilir ama turkiyede 2000 den fazla xd9 satildi rakam fena degil ve hala ikinci el piyasasi hareketli bu orgun , ben ritimciyim xd9a cok calistim ha izmirde o bolgedeki piyanistler xd9 kullanmamistir yazilmamistir calisilmamistir o bolgede xd9a o tarz ritmler ama bi halay horon anadolu tarzi desen bi dunya izmirden doguya gidildikce kimsenin isine yaramaz taylan 9-8 atiyorum ...demi bu sebepten dolayi benim onca emegime baltayi vurmamanizi temenni ederim :D
markanin hatalari yanlislari yuzunden turkiye temsilcisinide suclamamak lazim o adamlar cok ugrasiyorlar ugrastilar ama italya dinlemiyor istediklerini yapmiyor , yapacak bi sey yok... BENIM ASIL SOYLEMEK ISTEDIGIM BI KAC YIL EKMEGINI YEDIGINIZ MAKINA VE ONA CALISILMIS EMEGI GORMEZDEN GELEREK SIMDI YENI BIR RITIM CIKTI DIYE ESKIden kullandiginiz CALISMALARI ASAGILAMAMANIZ GEREKTIGIDIR.

ben zatendiğer ritimlere birşey söylediğimi hatırlamıyom ama bur da bu org tutulmadı olmuyor bende denedim nafile programı ve ses kartını versinler biz de burdakine göre ritim hazırlayalım fenamı olur diğer piyanis arkadaşlarda faydalanılır bu ketumluk niye yazık günah müzik marketler burda xd9 yüzüne bakmıyolar adamlar satılmıyor diyo 5 kuruşa dahi almıyolar ben bile bulamadım istanbuldan aldım bu orgu düşün sen gerisini nese uzatmaya gerek yok bur da bu org işimize gelmiyor biz korga dönüş yapacaz tüm izmirdeki piyanistlerin yaptığıda bu korga devam en hareketli marka burda sadece korg yamahada fena değil alım satımı mevcut ama ketron olmadı olmuyor herkes sağlıcakla kalsın kimsenin ritim emeğine birşey demiş değiliz yazılarımı dikkatle okuyunuz herzaman yazılan ritimlere olumlu konuştum rolandda da böle yamahada da böle ketronda da böle kısacası izmir korgu seviyor roman ritimlerini seviyor izmir 9-8 pop taylan seviyor işin özü bu bende belki biraz sitem ederimde ketrona belki bişi yapan olur dedim ama olmucak belli oldu saygılar...

Evet dostum bütün yazılarını okudum dün girememiştim bi daha, bu konuya yazdiktan sonra. şimdi gördüm anlaşılan sen korga geçmeye mecbur kalmışsın yoksa ekmek yiyemeyeceksin gibi görünüyor. ama bu işin bi çaresi olmalı zamanla halkın müzik anlayışı degisir sıkılırlar bi zaman sonra, taylan taylan nereye kadar ben gerçekten nefret ediyorum desem yeri var taylan sounddundan kaliteli bir müzik tarzı değil bence . ileride bir bakarsın roland ketron ritimleri aranır olmuş zamanla herşey değişiyor ama şimdi korgla göreceksin mecburen izmirde işini.hadi kolay gelsin

tabiki bu tarz ritmlerinde öncekiler gibi bir sonu var ama sonunu beklersek yandık :)
acımızdan ölürüz bizamanlar birol roman ritimleri vardı bilirsiniz meşhur g 600 le çalınmış havalar 1997 2000 senelerinde hatırlamışınızdır işte bununda sonu gelecek adım gibi eminim...ketronun çaresi bize emanet etsinler programla kartı biz burda yazalım herkes faydalansın en azından bu jenerasyon bitene kadar ketronda devam etsin piyanist arkadaşlar mecbur kalmasınlar diğer orglara geçmeye şurda kaç kişi tanıyom ketronunu istemeye istemeye bırakıpta korg a geçen inş bu sözlerimizi yetkili kişiler görürde artık sakladıkları şeyleri gün ışığına çıkarırlar yoksa dualan olacak iş değil bu :) yağmur duğası gibi bişi olur ekmek yemek için ketronu bırakıyorum yoksa bomba gibi alet ama inad edip devam edersem ya ekmeğimden olucam yada biri gelip kafama geçirecek orgu düğünde:)zaten ağır gülle gibi sigorta yok sonra bizi kim kurtaracak hastaneden :)saygılarımla herkese hayırlı işler bol kazançlar izmire beklerim buyrun gelin misafirim olun birde sizi düğüne götürürüm bakın nasıl değişik burası ...:)

tabiki bu tarz ritmlerinde öncekiler gibi bir sonu var ama sonunu beklersek yandık :)
acımızdan ölürüz bizamanlar birol roman ritimleri vardı bilirsiniz meşhur g 600 le çalınmış havalar 1997 2000 senelerinde hatırlamışınızdır işte bununda sonu gelecek adım gibi eminim...ketronun çaresi bize emanet etsinler programla kartı biz burda yazalım herkes faydalansın en azından bu jenerasyon bitene kadar ketronda devam etsin piyanist arkadaşlar mecbur kalmasınlar diğer orglara geçmeye şurda kaç kişi tanıyom ketronunu istemeye istemeye bırakıpta korg a geçen inş bu sözlerimizi yetkili kişiler görürde artık sakladıkları şeyleri gün ışığına çıkarırlar yoksa dualan olacak iş değil bu :) yağmur duğası gibi bişi olur ekmek yemek için ketronu bırakıyorum yoksa bomba gibi alet ama inad edip devam edersem ya ekmeğimden olucam yada biri gelip kafama geçirecek orgu düğünde:)zaten ağır gülle gibi sigorta yok sonra bizi kim kurtaracak hastaneden :)saygılarımla herkese hayırlı işler bol kazançlar izmire beklerim buyrun gelin misafirim olun birde sizi düğüne götürürüm bakın nasıl değişik burası ...:)
son olarak sunu belirteyim daha oncede yazdim ama yine tekrarla . tunel muzikte calisan su an sadece hamit abi var teknik servis ve cosgun diye bir piyanist arkadas evinde audyaya calisiyor .bakin tunel muzik italyaya gitti cosgun audyanin eksiklerini de anlatti ama italyanlar yapmiyor cogu seyi ilgnc insanlar . 10 senedir anlatir tunel muzik bana istediklerimi yap ben sana ikinci ketron fabrikasini kurdurayim diye syluyor ama kafa ayni kafa italyanlarda bildiklerine gidiyorlar yada belli anlasmalar yuzunden sadece bu kadar ilerliyorlar . audya pc mantigiyla calisan bi makina istedigin yazilimi eklersin ama bu herifler yazilim yapmiyor atiyorum . xd9 dada ayni seyi istedi tunel yapmadi italya sx3000 dede istedi ayni seyi italya yapmadi audyada yapilmasi su an mumkun istedigin yazilimi eklersin italya yapmiyor tunel muzikte yazilima mudahale edebilecek durumda degil cok pahali olur org uretmek gibi... hidir abi hala gorusmelere devam ediyor israrla italyaya insaallah iyi olur . karta gelince kart fransiz bir sirketin imalati fiyati xd9 unki 500 audyaninki 1000 euro diye hatirliyorum sadece italyadan siparis edebilirsiniz ve diger sample programlardan farkli 4 ayri programi var yanlis hatirlamiyorsam ve kart sadece distrubitorler icin uretiliyor diye biliyorum anlayacaginiz bi kart var tunelde onunlada su an tunelin elemani cosgun calisiyor yani su an bi piyaniste verdiler karti dediginiz gibi oda calisiyor baska kart yok . bu sorun pcde karta bagimli kalmadan italyanin tek bir program uetip piyasaya dagitmasi ile cozulur ...
saygilar

inş dediğin gibi olurda insafa gelirlerde o programı yaparlar olan bizlere oluyor ...saygılarımla..

ben almnyadan ketron sx3000 kullaniom saniirriim almanyada yok bu ses karti olsa hemen almistim :D ama görürsenizzz internete alamnyadansa haber ederseniz sevinirim :D

taylan9-8 ahmet2-4 mustafa3-4 halil5-8 :)
yorumların hepsini okudum öncelikle eski dostum ensar herkesin ismini yazdın benim ismimi yazmadın bizde ritim yazdık zamanında neyse diğer konu polemik gibi olacak ama ben de görüşlerimi anlatayım bende ketron için bişeyler yapmaya çalıştım sesler editledim lesli yi buldum vs... fakat gündem yay atamadım o dönemler elimde samplesi var fakat atamıyordum ketron çok güzel bi klavye fakat bu ses kartı yüzünden pa800 aldım sound bana banel geldi pa1x aldım sound u iyi idi ama ritimler kofti idi teneke gibi yamaha tyros2 aldım ve sound ritim hepsi tam istediğim gbi istediğim sesi atabiliyor istediğim ritmi yazabiliyorum saolsun ilk etapta mürhen hocanın desteği ve batuh hocanın mb xddestekleri ile orgu çözdük benki ketronu uzun yıllar kullandım ilk klavyem ketron x1 di 2.si xd9 3.sü ketron vega siz bi ritim için 100tl veriyorsunuz ben komple bi 16mb lık sete 100 dolar veriyorum suriye ketron konusunda istediğini yaptırıyor haliyle istediği gibi işleyebiliyor bizde 8mb ve 16mb xd9 varken araplarda şimdi 8mb (ex ex2 ex2maxima) 16mb (ex3maxima) 32mb (ex4maxima) 64mb (night extreme black box) yaptılar tunel muzik kaybetmeye mahkum ama bunu kırıldıgımdan değil gerçeği gördüğümden söylüyorum bu arada hazıra konanlar için korg ama set yapanlar ritim yazanlar için farketmez kolay iş değildir son olarak ketron a ritim yazan ses editleyen snd yapan herkesin ellerine sağlık özellikle tunel e teşekkürlerimi sunuyorum
italyaya şu kelimeyi iletmek istiyorum bu saatten sonra kimse program peşine düşmeyecek programa ihtyacı olan herkes klavyesini değiştirecek ve italy ketron sinek avlayacak ketron tr klavyesi değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...