- Enst.
- Roland G-600&Roland GW-8
Cevap: ketron larda sır gibi saklanan programın adı nedir..
Denk gelirse çalarız farketmez. usta tamam anlıyorum senide ne yapıyorlar yani taylan tarzı ritimle çalmayınca düğünümü terkediyorlar düğün sahibi nasıl düğün bu mu diyor? Harbiden merak ettim. Tamam adamlar bi çığır açmış olabilirler ama sen kendini buna teslim etmek zorunda değilsin bence direnmelisin sence çok mu güzel o ritimler yoksa ekmek yemek için mecburenmi kullanıyorsun yani??
saol dostum sen geride kal gel burda senin 9-8 liklerinle bir düğün yap bende seyredeyim kaç dakka sürecek ondan sonra sana ne dicekleri burda belli olmaz artık...?adamlar yapıyor helal olsun tüm piyasayı salladılar inkar eden varmı yaptıkları sonuçta siz nekadar beğensenizde beğenmesenizde işi götürdüler yeni ritimlerle tanıştırdılar insanları eskide kaldı o birol tarzı ritimler ozamanlarda onlar revaçtaydı şimdi bu kimse inkar etmesin şuan bu ritimler geçerli gerisi fasa fiso saygılar...
Denk gelirse çalarız farketmez. usta tamam anlıyorum senide ne yapıyorlar yani taylan tarzı ritimle çalmayınca düğünümü terkediyorlar düğün sahibi nasıl düğün bu mu diyor? Harbiden merak ettim. Tamam adamlar bi çığır açmış olabilirler ama sen kendini buna teslim etmek zorunda değilsin bence direnmelisin sence çok mu güzel o ritimler yoksa ekmek yemek için mecburenmi kullanıyorsun yani??