Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
valla ben bu iş için okumadım lise 1 den atıldım iki sene kadlım diye müzikle uğraşıyordum pa 55 tr kaç kilo bilmiyorum onu 1 saatlik yolda taşıyorum yayan halimle taksimi bilen bilir metrosuun orda akbil basarken tek klavye değil sırtımda gitar elimde katlanan demir ayak diğerinde klavye düşünün artık yaşım 21
Aynen kardeşim bende 2 sene kaldım ama ben çoğunlukla kız arkadaşımın kurbanı olmuştum hep kaçıyordukAma sonradan anlıyor insan pişman oluyor bende dışardan meslek lisesini bitirdim bu sene üniversiteye gidicem hayırlısıyla
ben ikisini de kullandım. 1x in sound farkı falan yok kendimizi kandırmayalım lütfen. Pa800 tavsiye ederim pa1x de güzel alet ama ağırlığı başa bela maalesef. pa800 + 256mb kullanıyorum gayet de memnunum
valla ben dışardan bile okumuyorum haziranda 22 olucam çünü kafam almıyor sadece müzik yani bu işi yaptığımı düşünüyorum çünkü.ve şimdi pa1x bir kaç video paylaşıcam bilmeynlerde benim gibi öğrenir.