korg pa1x tavsiye?

Cevap: korg pa1x tavsiye?

peki o zaman pa 1x olan arkadaşlar beni msn den ekleyin canlı bi görmek istiyorum
orgcu_cem_1990@hotmail.com

pa1x aldığınız zaman üzerinde emo board olması çok önemlidir yoksa pa1x görünümlü pa55tr niz olur türkish bord ile:D
PA1x i pa1x yapan emo boarddır.

Hiç alakası bile yok. Kendiniz set hazırlayabildikten, bir şeyler katabildikten sonra ne marka olursa olsun ilave exboard takmanıza hiç gerek bile yok. Ben klavyemde markası ne olursa olsun ilave exboard yok, kullanmıyorum, zaten ihtiyacım da yok. Üzerinde ne olursa olsun çaldığı müziğln kalitesi kullanıcının elindedir, kullanıcı çalamadıktan sonra isterse en son model, en kaliteli org da olsa nafiledir. Lütfen yorum yaparken bağımsız yorum yapalım orgları kötüleyerek değil...

pa1x aldığınız zaman üzerinde emo board olması çok önemlidir yoksa pa1x görünümlü pa55tr niz olur türkish bord ile:D

Siz bu yorumu bir kaç yerde daha yaptınız.
Artık yazma zamanı geldi diye düşünüyorum.
Ben emoboard kullanmıyorum. Çok muazzam bir setim var.
Siz bana bir Pa55tr getirin Pa1x ile karşılaştıralım.
Eğer pa55tr daha üstün gelirse benim pa1xi size vermeye razıyım.

Herşeyi geçtim;
Pa1xde Emoboard olmayınca;

Pa55'in o dandik lastikli tuşları biranda yaylı sisteme mi geçiyor?
55'in ekranı, dokunmatik ekran mı oluyor?
Dışarıdan 32mb sample ses üzerine alıp işlenebiliniyormu?

Tabiki hayır:D

süpersiniz ya lütfen ekleyin beni msn adresim den klavyelerini görmek istiyorumpa 1x kullananlar
orgcu_cem_1990@hotmail.com

kafam iyice karıştı aslında pa 800 mü pa1 xmi ona göre hareket edicem

pa55 tr den sonra işte alınıcak orglar bunlardır cem,işte şimdi doğru konu açmışsın :),

ben pa55 tr pa80 pa500 tr pa1x pa800 kullanmış biri olarak,pa800 al ve bi daha org değiştirme derim,diğer orglara kötü demiyorum sadece tavsiyem budur,karar senin

tabikide pa800 1x le karşılaştırılamaz bi alet

peki bana şunu tam açıklarmısınız arasındaki farklar hangisi hangi konuda daha iyi ne bilim her yönüyle neden pa1x neden pa 800 uzun bi açıklama yaparsanız bilgilnemk isterim

kardeşim pa800 pa1x e gore öncelikle yeni bir alet be yeni bir işletim systemi var sonar pa800 64 mb ram I var pa1x in 32 mb pa800 ün ekran dokunmatiği pa2x gibi çok güzel bir dokunmatiği var pa500tr nin ekran dokunmatiğine benzeyen ekran ise pa1x de var pa800 ün usb desteği var istediğin zaman usb den atabiliyosun ve piyasadaki usb leri kullanabilirsin baykal usb, emo usb gibi ve böylece çok güzel sound ortaya çıkıyor. eğer istersen 256 ram taktırıp pa3x in setlerini yükleyebilirsin yeni os çıkyı çünkü 256 ram e ve daha daha üstünlükleri var karar senin.

laf olsun dıye yorum yapmayın o kadar paraverıp pa 1x aldık fırma bu farkı koremeyecek kadar acızmı sadece serı ısmı degıstırerek bır org cıkarsın ıkısıde aynı ozellıkte olsun ve fıyatı ıkı katı olsun mantık lütfennnnn mantıkkkkkkkkk.........

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri