korg pa1x tavsiye?

Cevap: korg pa1x tavsiye?

pa1x aldığınız zaman üzerinde emo board olması çok önemlidir yoksa pa1x görünümlü pa55tr niz olur türkish bord ile:D
PA1x i pa1x yapan emo boarddır.

tabiki öle zaten utar müzikten alırım alırsam onda var 3500tl EMO BOARD - MP3 BOARD - CD READER

orgun ağırlığı 5kg da olsa 10 dakika yürüdünmü onun ağırlığı 50 kilo gelmeye başlar, gençliğine güvenip o kadar kendini zorlamazsan kendin için iyi edersin, yoksa ilerki yaşlarda sıkıntısını çok çekersin...

tabiki bilmemmi hocam ben 9 yaşında başladım çalmaya sonra ders te alıyordum 6 sene ders te almıştım ama meburdum sabhın 8 de kalkıp seyrantepeden nişanataşına okula gidiyordum kalvyeyle okul çıkışı kocamustafapaşaya gidiyordum kalvyeyele akşam tekrar eve geliyordum 6 sene boyunca karda kışta şimdi ehliyetimde var aramızda var yani sorun olazm ve sizde pa1x varmış canlı dinleyebilrmiyim sizi msn adresinden çalarsanız buyrun beni ekleyin hocam
orgcu_cem_1990@hotmail.com

günceldirr

1 atalar ne demıs okuzum buyuk olsun cekmesse cekmesın
2 pa 800 alıp zırt bırt dtl ye para vereceksın
3 rem fazla olunca bı artısı yok kafa karıstırmak
nevaleye gelınce butun markaların seslerını asagı yukarı ınceledım vede kıllandım kruzveelll harıc hepsı aynı 4 tellı kempa zurna vs.. sadece efekt farkı var yanı pa 800 alıp arıza beklemekle gececek ne zaman arıza yapacak dıye odun kopacak 256 rem hıc geregı yok bır programda kactane ses ve rtım kullanıyorsunkı sen kafanı karıstırma hıc pa 1x emo bordlu 3500 guzel fıyat ben sadece emo bord almak ıstedım emrahla konustum 350 eu ıstedı yanı 850 tl karar sennn tabıkı sevgıyle kal pa 1x al.;)))..

800 daha mantıklı 800 alamam demişsin ama 800 fiyatına veriyor biraz piyasayı araştır.acele etme 3400 3500 2.el 800 vverenler oluyor sıkıştıgından dolayı. pa1x 3500 fazla mp3 board exb board olabilir ama 800 de set için boarda gerek yok piyasadakileri indir kullan mp3 e gelince zaten kullanmayacaksın çogu boş özellik. 800 64 mb ve usb olması avantajı. pa1xde kart olayı var 2 tane 16 kart takıyorsun 32 oluyor. 3000 liraya kadar pa1x e ver ona sözümüz yok ama 3500 e pa1x çok. karar senin.

1 atalar ne demıs okuzum buyuk olsun cekmesse cekmesın
2 pa 800 alıp zırt bırt dtl ye para vereceksın
3 rem fazla olunca bı artısı yok kafa karıstırmak
nevaleye gelınce butun markaların seslerını asagı yukarı ınceledım vede kıllandım kruzveelll harıc hepsı aynı 4 tellı kempa zurna vs.. sadece efekt farkı var yanı pa 800 alıp arıza beklemekle gececek ne zaman arıza yapacak dıye odun kopacak 256 rem hıc geregı yok bır programda kactane ses ve rtım kullanıyorsunkı sen kafanı karıstırma hıc pa 1x emo bordlu 3500 guzel fıyat ben sadece emo bord almak ıstedım emrahla konustum 350 eu ıstedı yanı 850 tl karar sennn tabıkı sevgıyle kal pa 1x al.;)))..

emrahtan 450 TL ye aldım bilgin olsun

pa1x bendede var net kg 19.5kg hoparlorku emo board suz bi arkadas bordsuz pa1x pa55tr gibidir demis ne alaka anlamadim ama benim pa1x pa55i 4e katlar boardsiz haliyle

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri