korg pa1x tavsiye?

Cevap: korg pa1x tavsiye?

laf olsun dıye yorum yapmayın o kadar paraverıp pa 1x aldık fırma bu farkı koremeyecek kadar acızmı sadece serı ısmı degıstırerek bır org cıkarsın ıkısıde aynı ozellıkte olsun ve fıyatı ıkı katı olsun mantık lütfennnnn mantıkkkkkkkkk.........

yakup bey beni lütfen msndekleyin sizin bu kalvyeyi dinlemek istiyorum
orgcu_cem_1990@hotmail.com

arkadslar korg i 2 vardı 76 tuşeil kimse kücümsemesin ben arıyorum ondan ev kullanıcılarında bulunuyor yardm edrmısınz

korg i 2 korg i3 ün 6.5 oktav olanı ozellkleri aynı trakya tarfında varmış bigilenirseniz dnermisnz tel yazıım 0546 466 0070 piyanist tevfik

korg pa1x gerçekten çok iyi bi klavyedir.pa 1x pa 2x pa 3x...bunlar ana klavyelerdir.pa500 pa800 vs.klavyeler ise ara klavyelerdir ve kalite bakımından çok kötü ve vasattır.klavye alacaksanız kesinlikle pa1x almalısınız.taş gibi bi cihaz,çekiçle vurmadıkça hiçbir yeri bozulmaz.tamire servise giden pa1x hiç duymadım ve görmedim.ama pa800 yani ara kalvyeler yüzde 99 açılmış yada servis görmüştür.pa1x saund olarak gerçekten 2x le 3x le kapışır.ayrıca görsel açıdanda pa1x diğer serilerini gölgede bırakıyor.pa 500 600 800 yani ara klavyeler rengide tuhaf lacivert klavyemi olur :) alacak arkadaşlara tavsiyedir kesinlikle ve kesinlikle PA1X.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri