PA900' ü neden hayal kırıklığı olarak yorumladınız? Kullandınızmı? Yani tamda PA900 almanın arifesine gelmişken böyle yorumlar hoşuma gitmiyor
Yani sıkıntı nedir anlamadım? Sağlamlıkmı? ki bundan kastınız nedir? Şantiyedemi kullanacaksınız?
Yoksa performansmı? ki PA800 den çok çok hızlı bir aletmiş..
Üstelik 1 aydır araştırıyorum,Korg orijinal sitesinde PA800/PA900 ve 3x ritim ve demolarını birebir dinledim,PA800 ile 900 birebir aynı ritim karşılaştırdım ve PA900 resmen bomba,inanmıyorsanız sizde dinleyin büyük fark var..
PA900 ile 3x arasındada sound olarak hiç fark göremedim..Önemli olan gerekli parametreleri ayarlayabilmek..
Yani diyeceğim arkadaşlar gerçekten canlı performans görmeden soğutmayalım aleti
Hafta sonu bir düğüne davetliydik,salona girmeden sesler geliyordu,aha dedim elektro bağlamacı var heralde ama baktımki adam PA900 üstünede BK5 i koymuş döktürüyordu..
Helal olsun 10 numara sahne yaptı adam,en azından almadan önce salon ortamında birebir sound ve ritim performansını görmek gibi bir şansım olduki akustik çok önemlidir..
Üstelik PA900 Türkiye fiyatı 1650 civarındaki Hollanda da belki dahada ucuz olabilir,yani PA800 2x karşılaştırması yaparken bunuda değerlendirin diye söylüyorumki PA800 hem eski bir model oldu hemde donanım olarak eksik yani donanıma vereceğiniz ekstra paralarla daha yüksek ram kapasitesine ve özelliklere sahip olan PA900 ü almak bence daha mantıklı..Ama siz bilirsiniz tabi seçim sizin..
Edit:Ben yazarken başka arkadaşta üste tavsiye etmiş zaten