• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pa800mu, Korg pa2xmi ?

• Konbuyu başlatan Fth20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 52
  • Görülen : 10K
Cevap: Korg pa800mu, Korg pa2xmi ?

Sana katılmıyorum ki bunu bir elektronik teknisyeni olarak söylüyorum..Alet üzerindeki havalandırma ızgaralarını kapatmazsanız hiç bir şey olmaz..Hava sirkülasyonu buralardan yapılır..

Ben PA80 i 4 sene streç kaplı kullandım..Sadece hoparlör,jak,bend açıktı..Hoparlörleri siyah bir bezle kapladım..Satarkende gıcır gıcır sattım..

Bu kaplama olayını genelde büyük zorluklarla o cihazı sıfır satın alan bide benim gibi aşırı titiz insanlar yapar,işe yaramıyorda değil,yazılarda silinme olmuyor,yağmur,toz,çamur,şampanya :) gibi dış tehditlerden koruyor..

Bu iş şans işi,bir alet bozulacağı varsa bozulur..

Birde ilk sahibinden faturalı bir alet bulunursa kıllanmaya gerek kalmaz..Kişiler arasındaki güven meselesi birazda..

Meslektaşıma bende katılıyorum. Elektroniksel bakımdan hava çıkışlarını kapatmadığın sürece teknik olarak bi sorun olmaz. ama bu streç muhabbetini açan arkadaş şundan bahsediyor. hani şu içi berbat durumdaki cihazların dış kasasını değiştirip veya boyayıp sonrada streçle sarıyıp millete satıyolar. seninki titizlik :) öyle kof cihaz satanların yaptığı sahtekarlık oluyo :)

Ama belirtmemiş bende genel olarak söylüyor sandım o zaman kesinlikle katılıyorum arkadaşımıza,ben olsam bende 2. el ürün satan bir yerden kesinlikle kaplı cihaz almam yada yeni gibi ise şüphe ederim..Ama güven meselesi tabi,otomobil değilki ustayla gidek :)

Ya zaten varya Allah düşürmesinde arıza durumunda servise vermekde düşündürücü..Muhakkak iyi tamir servisleride çoktur ama aralarında çürüklerde çıkıyor..

Sanırım E86 olacaktı,altta bas hoparlörü olan,90 lı yıllarda bir arkadaşım tamire vermiştide kolonlarını değiştirmişlerdi..Yani eski yada başka tipde takmışlar orjinalini almışlardı..

Dediğim gibi güven meselesi..

@hakan: guvenilir kardes, yanliz yurtdisina satis yapiyorlarmi bilemiyorum. Alet bugun geldi gicir gicir daha kutusunun icinde. Yanliz bu v2 ne oluyor anlamadim? Version 2mi oluyor ? Bunun ayritten kendimiz yukliyebiliyoruz galiba sanirsam ?

@hakan: guvenilir kardes, yanliz yurtdisina satis yapiyorlarmi bilemiyorum. Alet bugun geldi gicir gicir daha kutusunun icinde. Yanliz bu v2 ne oluyor anlamadim? Version 2mi oluyor ? Bunun ayritten kendimiz yukliyebiliyoruz galiba sanirsam ?

kardeş senin pa800 sıfır olduğu için v2 dir.Eskiden v1 pa800 lerde ram yakma durumu oluyordu.Ama v2 lerde bu sorun yok daha stabil çalışıyor alet bütün sorunlar düzeldi.Aletin v2 olduğunu anlamak için arkadaki seri no 602 ile başlıyorsa v2 dir.Birde pitcbend açık gri olması lazım .

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan arkadaşım..

hayırlı olsun. gule gule kullan. yurt dışından nasl geldi o cihaz ?

Ben zaten yurtdisindayim degerli kardesim. Hollandada oturuyorum

vallah kardesim ben pa 800 kullanicisiyim 64 mb ram vardi bende almanyadayim 250 euro verdim 256 mb ram taktirdim istedigin seti kullan zaten 2x ler pa 800 ün setlerini okuyor ,256 mb ram varsa zaten otomatikman 2,2 versiyon olur selamlar bir sorun olursa yardimci olurum.

Kaedeşim pa 900 neden düşünmüyosun 2007 de çıkmış bir pa 800 hala sahnelerde ise pa 900 al bir 10 yıl kullan bende pa 800 kullanıcısıydım pa 900 e geçtim rahatım.Hem pa 800 3x setlerini okumaz ama pa 900 un şu an piyasada okumadığı set yok bir düşün derim hem fiyatıda 1703-1799 Euro arası