• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pa800mu, Korg pa2xmi ?

• Konbuyu başlatan Fth20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 52
  • Görülen : 10K
Cevap: Korg pa800mu, Korg pa2xmi ?

Evet kardesim. Sonuncusunu ben almisim, stocklarda tukenmistir yaziyor. Neyse allahtan sonuncusunu kapabildik

3700 veriyim hemen kapalı kutu sat bna he?

Kusura bakma kardesim

peki bu siteler güvenilirmi usta?

pa800 al v2 si olsun ama.. aletin dışına bakmana gerek yok..dışına naylonla kaplama yapıp aletin içini çürüten arkadaşlarım çok çevremde, alet alırken dışı cok temizse kıllanırım ben...dışı temiz boyada renk değişmesi yoksa alet muhtemelen naylonla nefes alamayacak şekilde kundaklanıp kullanılmıştır, kesinlikle bu tür aletten uzak dur

ya bu v2 olunca ne oluyo? bende alcam pa800 bilelimde ona göre alalım

pa800 al v2 si olsun ama.. aletin dışına bakmana gerek yok..dışına naylonla kaplama yapıp aletin içini çürüten arkadaşlarım çok çevremde, alet alırken dışı cok temizse kıllanırım ben...dışı temiz boyada renk değişmesi yoksa alet muhtemelen naylonla nefes alamayacak şekilde kundaklanıp kullanılmıştır, kesinlikle bu tür aletten uzak dur

Sana katılmıyorum ki bunu bir elektronik teknisyeni olarak söylüyorum..Alet üzerindeki havalandırma ızgaralarını kapatmazsanız hiç bir şey olmaz..Hava sirkülasyonu buralardan yapılır..

Ben PA80 i 4 sene streç kaplı kullandım..Sadece hoparlör,jak,bend açıktı..Hoparlörleri siyah bir bezle kapladım..Satarkende gıcır gıcır sattım..

Bu kaplama olayını genelde büyük zorluklarla o cihazı sıfır satın alan bide benim gibi aşırı titiz insanlar yapar,işe yaramıyorda değil,yazılarda silinme olmuyor,yağmur,toz,çamur,şampanya :) gibi dış tehditlerden koruyor..

Bu iş şans işi,bir alet bozulacağı varsa bozulur..

Birde ilk sahibinden faturalı bir alet bulunursa kıllanmaya gerek kalmaz..Kişiler arasındaki güven meselesi birazda..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sana katılmıyorum ki bunu bir elektronik teknisyeni olarak söylüyorum..Alet üzerindeki havalandırma ızgaralarını kapatmazsanız hiç bir şey olmaz..Hava sirkülasyonu buralardan yapılır..

Ben PA80 i 4 sene streç kaplı kullandım..Sadece hoparlör,jak,bend açıktı..Hoparlörleri siyah bir bezle kapladım..Satarkende gıcır gıcır sattım..

Bu kaplama olayını genelde büyük zorluklarla o cihazı sıfır satın alan bide benim gibi aşırı titiz insanlar yapar,işe yaramıyorda değil,yazılarda silinme olmuyor,yağmur,toz,çamur,şampanya :) gibi dış tehditlerden koruyor..

Bu iş şans işi,bir alet bozulacağı varsa bozulur..

Birde ilk sahibinden faturalı bir alet bulunursa kıllanmaya gerek kalmaz..Kişiler arasındaki güven meselesi birazda..

Hocam ben de s650 yi kaplasam olur mu. Ancak sanki kaplanınca hava alacak yer kalmayacak gibi. Bir de nasıl kaplıcaz, teknik nedir. :)

Valla sana kapla diyemem sonra bir şey olur kabak bana patlar :)

Ben o dönem sahnelerde olduğum için kaplamıştım ama artık fikrim titizde olsam değişti biraz..Yani ben kaplamalı şekilde kullanacağım benden sonraki sefasını sürecek,yok öyle yağma :) O yüzden PA900 ü kaplamayacağım..

Her hangi bir teknik yok,alacaksın streç film,gövdeye paralel 3-4 kat gerdirerek çekeceksin,sonra kesik atacağın yerleri önceden para bandı çekki kesince kaçıp esnemesin..Ama dikkat et ızgaraları kapatma..

Ama bence gerek yok boşver tadını çıkar :)

Moderatör tarafında düzenlendi: