• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pa800mu, Korg pa2xmi ?

• Konbuyu başlatan Fth20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 52
  • Görülen : 10K
Cevap: Korg pa800mu, Korg pa2xmi ?

Suan icin evde kullanmak icin alacagim. 5 yildir roland e86 kullaniyorum ve bildiginiz gibi ritim ve sesler artik teneke gibi geliyor. Pa900mu diyorsunuz yani ? Cidden simdi ne alacagimi sastim arkadaslar. Pa800 64 ram pek ise yaramazmi ? Cogu setler bundan ustunmu ?

Suan icin evde kullanmak icin alacagim. 5 yildir roland e86 kullaniyorum ve bildiginiz gibi ritim ve sesler artik teneke gibi geliyor. Pa900mu diyorsunuz yani ? Cidden simdi ne alacagimi sastim arkadaslar. Pa800 64 ram pek ise yaramazmi ? Cogu setler bundan ustunmu ?

Bak şimdi bende evde kullanacağım dedim,önce BK5 de karar kıldım çünkü fiyat olarak fazlasını veriyor ama kısa süreli 2. ele düştümü zarar söz konusu..Bide tipi hoşuma gitmedi..

Sonra dedim PA600 alayım,onada çok atıp tuttular,bide dedim şimdi ona 1550$ verene kadar biraz daha sabret git PA900 al dedim..

Ama sana diyeyim evde kullanacaksan ve hemen satmayı düşünmeyeceksen BK5 al derim,bırak evi işi bilen bu aletle taklalar attırır..Ama korg un yerli soundları,kullanım kolaylığı ve 2. el piyasasıda işin cabası..;)

Bence sen işine geleni al..Şimdiden hayırlısı olsun..

Moderatör tarafında düzenlendi:

her türlü 64 mb doğru kullanırsan yeter sıfır pa800 al bence tuşesi yağ gibi kalitelidir.Her türlü pa800 derim hele ki birde sıfır ise zaten çoğu setler 64 mb albayrak modern seti yükle üzerine eklemeler yap kafana göre kullan canavar gibi alet pa800 sıfır pa800 için 1350 euro çok iyi fiyat şimdiden hayırlı olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Senin gazinla pa800 siparis verecem kardes :)

Merhaba arkadaslar,

Size fikirde danismam lazim. Yeni org almaya karar verdim. Yanliz pa800 ve pa2x arasinda kaldim. Durum su. Korg pa 800 € 1350 sifir hic kullanilmamis, korg pa2x € 1350 2 senelik temiz. Sizce napmaliyim abilerim ustadlarim vallahi bir turlu karar veremedim. Sizce hangisini almaliyim ve neden ? Tskrler simdiden

1350 € ya sıfır pa800 nerde satılıyo ya bende alcamda?

pa2x al yoluna bak benım kendi fikrım sahsen hayırlı olsun smdıden

baktım verdigin siteye butun cihazların fiyatı var fakat pa800 ün fiyatı yazmıyo yabancı bişey yazıyo anlamadım stoklarda mı yok acaba?