• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa1x ile pa800 arasındaki farklar

Cevap: pa1x ile pa800 arasındaki farklar

vallahi şaştım orkumu değiştireceğim ama arada kaldım kimider pa1x. kimider pa800. hangisini alayım arkadaşlar. yardım.....

vallahi şaştım orkumu değiştireceğim ama arada kaldım kimider pa1x. kimider pa800. hangisini alayım arkadaşlar. yardım.....

değerli arkadaşım bende pa1x kullananlardan birisiyim sound tartışılmaz harika ama 800 ünde orgdan çıkan sesler pek kalıteli gelmıyo insana ama tesisata bağladığınızda bence onun sesleride güzel pa1x in en kötü yanıysa ne 800 setleri ne 2 x setleri kesinlıkle uyuşmuyo pa1x in setlerini 800 de pa2 x dekullanıyon ben derimki temiz 1 pa800 al ram olayı 64 128 256 fonksiyonel 1x de ise ya32 yada boardlıysa 64 e mahkum kalıyosun ayrıca 800 de usb olayıda var satarkende çabuk satarsın
başka bir tavsiyede eğer imkanın varsa 2x al kafan rahat olsun
saygılar

valla arkadaşlar pa1x te set olayına ne gerek hallediyoruz dedim hem pa1x set sadece pa1x te yapılacak en muhteşem set olacak 800den almaya gerek kalmayacak eminimki 800 bizden set alacak mesela ben 1 mey samplesinden sound bölümünde 5 çeşit mey yapıyorum kimi balaban gibi susuyor kimi baslı tizi az geliyor kimi normal bunun için sampleye gerek yok 3 tını değişik bağlamadan 10 tane 3 sample yaydan 20 grup yay çıkartırım en iyi set dediklerinde elektro yazıyor basılı kalınca zurna gibi düz gidiyor bu nasıl kaliteli set elektro dedinmi tın 3saniye içinde susacak :) sampleye direk reverb ve phazer verirsen pa2x teki gibi elektro olur fakat sesi işlemek lazım 10 gün içinde seti bitirip demolarını koyacağım ..
not : kafaya koydum bu pa1x piyasasını canlandıracağım bu1 imkanı olan varsa pa1x yada pa1x pro alsın bu ganimetten faydalansın saygılar

ya arkadaşlar bende pa 1 x kullanıyordum okadar agır bir alet ki bel fıtıgı olacaktım verdim 800 aldım valla bana göre x1 e on basar pa 800

o konuda haklısın ağır alet gülü seven dikenine katlanır dün sahnede rezil oldum ya arkadaş orga taktım mikrofonu sahnede efect hiç yok uğraştım uğraşdım bi baktım nk yazıyo dedim bu nk efekleri bulup yüklemiştir diye nk yı bi seçtim öle biz tiz olamaz vınnnnnnnnnnn orgu kıstım tam şarkı okurken bunun efekt ayarlarını bilmek gerek bilen varmı?

işi bilenler bilir pa1x tabiki daha kaliteli sağlam güzel bir alet pa 800 bence tam bir fiyasko alette birkere tip yok ayrıca içide mum gibi utanmasalar karbondan yapıcaktılar aleti..tamirci raflarında şampiyon olmuş bir alet rem yakma ekran sorunu tuş göçmesi düğme kopması gibi..
ne hikmetse set sevdası yüzünden piyasada çok tutuldu ama bu aletten bir çok sektör özellikle tamirciler köşeyi döndü..bence doğru terciğ hayırlı olsun arkadaşım

hocam niye pahalı hiç fiyatı düşmedi ben 80 den bi geçemedim öteye.....