Olay budur murat emeklerine saglikk ellerin der gormesin hersey yerli yerinde ve mukemmel
Korg Pa 900 Da Denedim Süper Yani...Tek Az Ritim Var Setin Üzerinde...Böyle Paylasim Yapin
Süper Ja gercekden...
devamini diliyorum
Güle güle kullan kardeşim. Ritim konusunu daha öncede açıkladım, ben sadece işime yarayan ritimlerin en netlerini ekledim. Drum ve perc kitler çok fazla, yani piyasadaki birçok kit yüklü sette. istediğin setten istediğin ritimi ekle, drum ve percleri uyacaktır, uymasada, tek tek denersin muhakkak uyan çıkıyor...
Merhaba Murat bey kardeşim öncelikle şunu belirteyim gerçekten çok güzel bir derleme olmuş emeğine sağlık (Senin ve tüm emeği geçenlerin) Teşekkür ederim
Şöyle bir sorun ile karşılaştım seti benim orguma pa600QT te yükledim gayet normal ancak çalarken sanıyorum ritimlerde vuruşlarda dk lar arasında bir uyumsuzluk veya terslik söz konusu bir yerlerde vuruşlarda çakışmalar oluyor çok kötü kuvvetli ters vuruşlar oluyor akşam denedim dk ları değştirince çakışma sesi kesiliyor fakat uğraştım bu değiştirmeyi her ritimde ve ritimlerin de her varyasyonunda ayrı ayrı yapmak gerekiyor.Şunu söylemek istiyorum benden başka aynı sorunla karşılaşan olmuş mudur yoksa benim yaptığım işlemlerde bir yerlerde aksaklık mı söz konusu
Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse memnun olurum.
İyi çalışmalar