Orgun output L L/L+R dan mixerin audio inputa gireceksin. biraz eski sanırım ondan kablo yaptırman gerek. ve şase yapmış olabilir yada çıkışlar yanmış olabilir.. bağlamamışsan sorun yok.. saygılar..Elimdeki kablolarla mümkün değil çalıştıramadım bunun için gerekli olan tam bağlantı kablosu hangisidir yardımcı olursanız sevinirim .
Mixer yok ! Ama alcam bugün yarın .Orgun output L L/L+R dan mixerin audio inputa gireceksin. biraz eski sanırım ondan kablo yaptırman gerek. ve şase yapmış olabilir yada çıkışlar yanmış olabilir.. bağlamamışsan sorun yok.. saygılar..
Teşekkürler.. jaklarin ucuna bak moNo stereo ondanda olabilir.. saygılarMixer yok ! Ama alcam bugün yarın .
Sadece höparlörler ve Yamaha a3000 org var şu an .Mikrofonu direk hoparlör üzerindeki yerine takıp rahatça güzel bir şekilde hoparlörlerden ses alıyorum hoparlörler çalışıyor ..ama aynı şeyi orga uygulayınca org sadece iki hoparlörün tekinden ses veriyor diğerinden hiç vermiyor . Bu arada nazık cevaplarınız için çok teşekkürler ediyorum sağolun var olun .
Sevgili Admin, çok uzak olmasına rağmen bir müzik mağazasına gidip bu size gönderdiğim resimleri gösterdim ve bana bu kabloları verdiler ister höparlör ister mixer tak dediler. Fakat bu kabloların haklarında ben bir stereo işareti belirtisi bir şey görmedim . peki bunlar benim işime yararmı sorunumu çözermi ?.Teşekkürler.. jaklarin ucuna bak moNo stereo ondanda olabilir.. saygılar
Bunların Jack girişi hepsi mono herhalde olur
Bunların Jack girişi hepsi mono eski Jack stereo olması lazım herhalde olur