• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland BK-5 OR için ritm isteklerinizi bekliyoruz !!!

Cevap: Roland BK-5 OR için ritm isteklerinizi bekliyoruz !!!

ritimlerde guncel soundlara sahip guclu 2-4 ve 9-8 ritimlere agirlik vermek iyi olur

bk 5 te emo tarafindan olusturulan kac farkli drum kit var benim icin en onemli konu bu ????

Ada vede 2/4 ler çok iyi olmalı.

birkere kesinlikle eski g ve e serilerinden convert ritim yapmayın.artık insanı bayıyor.yeni yapılanları dinledikçe bayağı güzel olmuş diyebilirim.ancak isteklere bakınca genellikle düğüncülerin kullanacağı ritimler isteniyor.bence alete daha modern ritimler yüklenmeli.slow,rumba,beat,sanat müziği(sadece 3/4 lük değil),pop,disko ve fantazi(ümit besen tarzı) ritimlerin,çiftetelli vb ritimlerin mümkünse introlu olarak hazırlanmasını ümit ediyorum.zuhal müziğe gayretinden dolayı teşekkür ediyorum.kimbilir belki bu org tekrar beni klavye çalmaya döndürebilir.saygılar...

akor hocam kesinlikle haklisiniz ritim yelpazesi genis olmali fakat suda gercek oncelik milleti oynatan dugun yapan performanslara daha cok ilgi var .alim gucu yuksek olan bir kitle .ve dediginizz gibi g serisi defter i kapnmali artik

Teke ritimi olucakmı varmı daha doğrusu bakmadık ama şimdiden tşkler cıkacağı gunu sabırszılk la beklıyoruz ^^ parası hazır sabırsızlanıyorum .

herkes kendi yöresine göre ritimler istiyor haklı olarak.zaten ilerleyen dönemlerde ritim paketleri de sunulacaktır mutlaka.aslında her yöreden ikişer üçer ritim yapılabilinir.diğer ritimler de zamanla ritim paketleriyle sunulur.roland korg gibi kullanıcı kitleri ve seslerini değiştirmek ve eklemek gibi özellikleri açarsa o zaman fiyatı da çok artar.

Davullu riitmler daha çok olmalı.Örneğin çiftetellide ve 9/8 lerde davul kitleri çok iyi gidiyor.Birde ankara pavyon gecelerinde kullnılan bol zilli ritimler yapılırsa tadından yenmez aletin..:))

İlle de 2/4 leri çok sağlam olsun hocam.ritimin 1,2,3,4 versiyonları arasında bariz farklar olsun ve düm'leri güçlü olsun.
Çünkü 2/4 her yörenin en gerekli ritimi.

ben düğünlere gitmiyorum ve benim gibi çok müzisyen var ( SAHNE ) de kullanmak için korg u aratmayacak rıtm.ler ve sadece emo ya bağımlı kalmamanızı tavsiye ediyorum.çok iyi ritm yazan gençler var.yeni nesil çok iyi canavar..........