• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Roland BK-5 OR için ritm isteklerinizi bekliyoruz !!!

Cevap: Roland BK-5 OR için ritm isteklerinizi bekliyoruz !!!

Alette tsm ve thm ritmleri olsun...sadece düğün ritmleriyle olmaz.duble,sebare,pop vahde.arabesk vahde gibi programlarda kullanacAgimiz ritmlere lütfen dikkat edilsin.kolay gelsin...

sentez 2\4
kafe bar 2/4
pop/fantazi 2/4
90 lar türkce pop 2/4

115-125 tempo araliginda. ana kalip acustic drum kit ve crosslar eksta tr kitler ile guclendirilmis.tr darbukalar sert ve keskin kulagi yormayacak sadelikte.kesinlikle alkis ve arap zil olmamali.accler gitar ve elektro baglama tonlarinda sert akici..fillinler dolgun ve kuvvetli .soundu kuvvetli coskuyu arttiran 2-4 ritimler duymak ve kullanmak isterim.saygilar iyi calismalar

Öncelikle Halay Ritimleri2-4 /6-8 / 5-8 / Delilo (4-4) Davullu + Karadeniz 7/8 Techno Taylan Tarzı 9-8 ler..türk pop..ayrıcana piyasada mevcur olan edi zurna soll komalı zurna ve yeni zurna diye adlandırılan zurna sesleri..elektro tulum.kemençe..tşk ler başarılar...ve Son Olarak Amza sesleri...

öncelikle 7/8 lik rumeli ritminde biraz eksik buluyorum rolandı. ayrıca hızlı dinamik coskulu halay ritmleri olsa hiç fena olmaz. başarılar

introlara darbuka sololari muhakkak yapin arada insanlari manatonlukta kurtarmak icin intro sololar cok iyi oluyor.bende ikinci alet olarak almayi düsünüyorum kesinlikle gelicek calismalara göre kararimi verecegim insallah güzel biseyler sunarsiniz bu alet gercekten cok is yapar fiyat güzel.

Aleti kullanıcıya açtırın. Sample atılmaya müsait olsun. User hazıfası korg gibi birçok ritim alabilsin. Siz set yapmayın biz yaparız. Nete de ücretsiz koyarız.

kardesim sacmalamissin her keZ ritim yazamiyor.arkadaslar ne guzel
olusum icersindeler.onlara dogru bir sekilde yardimci olursak herkez icin
daha hayirli olur.

kardesim sacmalamissin her keZ ritim yazamiyor.arkadaslar ne guzel
olusum icersindeler.onlara dogru bir sekilde yardimci olursak herkez icin
daha hayirli olur.

Orda vurgulanmak istenen o degil. Ben sacmaladım aksine sen cok kısıtlı düşünmüşsün. Farklı acıdan görmeye calıs. Bİr daha iyi oku.

benim anladıgım korg gibi açık alet üretilmesini kastettin herhalde umut

benim anladıgım korg gibi açık alet üretilmesini kastettin herhalde umut

Evet aynen dediginiz gibi. Demek sacma degilmiş anlayan biri cıktı Allahtan.
Boyle olunca herles birşeyler yapıp koyar internete. Ben kendim yaparım demek istemedim orda. Ama katkımız olur o ayrı. Korg gibi nevale cogalır. Ama kilitli olunca satmıycak her zamanki gibi. Boşuna bu cabalar. Yazık zamana
Şu elektro olsun bu zurna olsun dediginizde sample update mi bekliyorsunuz. Yada emo işi gücü birakip sample mi ekleyecek ki. O çalışma bir kez yapılır bırakılır. Bilemedin 2 :)

Moderatör tarafında düzenlendi: