Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
koma verme Menu Globall sayfası scale tone switchten oluyor.3 seçenek var Upper-Lower-Style.(Ritim) upper on olması olazımzaten.diğerlerine isteğe göre buradan değişiklik yapabilirsiniz.Style on yapınca scale tone switch introlarda komalı çalar ancak bazı akorları bozar komalı sesler ritmi kullanırken kaldırmak gerekebilir komaları.Ritim cubasede yazıldıysa oradan koma ayarı yapıldıysa.menüden bu işlemi yapmanıza gerek yok.bk 5 te ritme koma verme yokmu acaba benmi bulamadım
çok teşekkür ediyorum mürhen ustam allah razı olsun .1.33 2.40 arasındaki ayarlarda Tone Off tone part off açık kalmış o ayarlar.olacak performans ayarlarında ve one touch ayarlarında.ritim bölümü off kapalı olduğu için ritim bulunamadı diyor.bazı performans sesleri belli ritimler seçili iken o ritim ile kaydedilmiş.ritim kilidi açık olunca sesi seçince o ritmi bulmaya çalışıyor.aslında farklı ritim seçili eğer ritim kayıtlı ise usbde veya orgta bulur.koma ışıkları yanıyorsa seslere komalar geçiyor o yüzden farklı frekanslarda duyulur arıza sesler.koma ayarlarıda kilitlenecek.