• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

soft halk müziği ritimleri istiyoruz lütfennnnn!!!

• Konbuyu başlatan hknhllc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 62
  • Görülen : 11K
Cevap: soft halk müziği ritimleri istiyoruz lütfennnnn!!!

bi yere gitmedim bi taraftan org çalıyorum bi taraftan gözüm sayfada

bi yere gitmedim bi taraftan org çalıyorum bi taraftan gözüm sayfada

senin bu moralle org çaldigını düşünemiyorum:) nasıl basarsın şimdi damardan damara allah allahhh

yooo gayette iiiyim daha iii hızlı karadeniz çalıyorum.sen bilmen lazım sizin oralardada vardır.düzce tarafında

beyler şaka gerginlik bitarafada bana göre yorum yapan arkadaşlarımızın kendine göre haklı yönleri war.soft ritimler uzun zaman önce istek verilmişti ancak acıklama yapılmadı ve bunun üzerine 10 20arası farklı ritimler yayınlandı. Yeri ve zamanı belki yerinde degildi ama bozkurt arkadaşımız kötü niyetli olmadan ince bir sitem tarzında bu olay yorumunu yapmış bulundu. En cok bk5.e sahip cıkan biri olarak ben bozkurda kızmadım. Ama ticari amaçtan dolayı bu aylarda burada yazması dogru olmayabilir. Roland artık çalışma yapmasa bile kimsenin sitem etme hakkı yok. Ama bende çalışma yapacaksa yararlı ritimler üzerinde calışma yapmaları taraftarıyım.bozkurt kardeşimizin bir çok yorumuna katıldım.ama tatışmalar bize yakışmadı. Ben cogalma taraftarıyım. Birlikte olabilirsek güzel işler yapabiliriz. Gurup olalım beyler. Birlikte olalım Mesela güzel sampleler hazırlayıp rolnd.a verebiliriz, güncelleme için eminim bize yardımcı olacaktır. Yeterki birlikte olalım. Ritim dert degil elimizde kitlerimiz varken bi şekilde paralı yada destekli ritimler oluşur. Aslında cok konuşmak istiyorum amaaa...

Tebrik ederim seni gercekten guzel bir yazi olmus.bende dedim benim de sikinti duydugum konular var.hatta cagdas bilir ona ozelden yazmistim

kimseye canak tutmaya niyetim yok....

Yine ne oldu karismis ortalik

hocam ben yazardım istedin ritimleri hem zaman lazım hem o aletten burda yaşadım şehirde kimsede yok işin biraz zor bulursun inşallah selamlar

Sen nerde caliyosun hem benim ihtiyacim yok o ritimlere arkadaslar istiyoo