• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

soft halk müziği ritimleri istiyoruz lütfennnnn!!!

• Konbuyu başlatan hknhllc
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 62
  • Görülen : 11K
Cevap: soft halk müziği ritimleri istiyoruz lütfennnnn!!!

Sakaryada bk5 3 e mi çıktı.sendemi aldın levent.eski roland serisi soft halk ritimler bk5 üzerinde editleyin.istediğiniz ritimler yazılıncaya kadar onlarla idare edin...biraz kaf yorarsanız,ritm yazmak kolay bu alette.herşeyide devletten beklemeyin.2 sene oldu aleti alalı'daha roland türkiyeden ne bir ses nede bir ritm isteğinde bulunmadım.kendı yöresel ritmlerimi ya kendim yazdım yada eski serilerden editledim.....sabırlı olunursa istediğiniz herşeye kavuşacaksınız.

Sakaryada bk5 3 e mi çıktı.sendemi aldın levent.eski roland serisi soft halk ritimler bk5 üzerinde editleyin.istediğiniz ritimler yazılıncaya kadar onlarla idare edin...biraz kaf yorarsanız,ritm yazmak kolay bu alette.herşeyide devletten beklemeyin.2 sene oldu aleti alalı'daha roland türkiyeden ne bir ses nede bir ritm isteğinde bulunmadım.kendı yöresel ritmlerimi ya kendim yazdım yada eski serilerden editledim.....sabırlı olunursa istediğiniz herşeye kavuşacaksınız.

ben almadım sayın abicim napayım bk 5 i arkadaş sorunca yok dedim olsaydı yardım ederdim demek istedim

Mustafa bey grup nazlinin fotolari oldugu kisi mi sizsiniz facedeki

Mustafa bey grup nazlinin fotolari oldugu kisi mi sizsiniz facedeki

Yok .roland türkiye kullanıcıları face sayfasından profilime ulaşablilirsin.paylaşımlarım var orda adım mustafa bayram....levent kardeşim sanada hayırlı işler kolay gelsin..

teşekkür ederim mustafa bey ekliyorum sizi facede

pa800 olsaydı

megaboy54 Herkes istek yapabilir bunda sorun yok. Zaten konuyu açan arkadaşa söylediğim gibi, herşey zamanla tamamlanacak, ancak tuncaybozkurt' un sanki geleceği görüyormuşcasına çok bilmiş yorumu sadece terbiyesizlik.

SİNAN

Gariptir, yayınladığım ritim demolarında ne bir teşekkürünüzü, ne de bir yorum/desteğinizi görmedim. Ama desteklemediğiniz, (dürüst olalım) umursamadığınız ritimleri burda eleştiriyorsunuz.

"istediğiniz gibi rtimlerini dinleyemedim"

Dünyanın en zor ritimi diye birşey yok, bilmemek, yeteneksiz olmak var. İstediğiniz ritimleri BK5OR sitesine yazın ve zamanla yazılıp size sunulsun, nokta.

"bu tür ritimler roland dışında bir çok klavyede mevcutt ancak bu roland da malesef hemen olmayacak"

Rica ediyorum, geleceği görebilen arkadaşlarımız, diğer markalar hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Dostum senin sıkıntınının ne olduğunu anlayamadım ancak bu büyük bir sorun olsa gerek zamanında benimde gw8 yapmış olduğum çok çalışmalar olmuştur ama ne yazıkki bahsettiğin teşekkürleri bizlerde göremedik desteklememek yada umursamamak gibi bir düşüncem olmadı ancak şunuda neden kabul etmezsiniz anlamam kardeşim rolanda işletim olarak yada ses saund olarak hiç birşey diyemem ama kullanıcıya tam olarak bk 5 modelinin dışında ne zaman destek verildi söylermisin bana birde benim geleceği görme gibi bir durumum söz konusu değil ayrıca atın alan üsküdarı geçti ÜSDATIM...

omer hocam gercekten neye istinaden bu arkadas bu sekilde bosuna bekleme demis bende anlamadim.gercekten de acimasizca bir mesaj olmus ben kendisini kiniyorum.benimde muzdarip oldugum konular var fakat allah hakki icin konusmak gerekirse gercekten bk5 icin sizlerin yaptigi bir mucadele emek ve ugrasi var bunlari gormemek haksizlik olur.heee herkesin kendine gore ayri ayri istekleri var bu taleplere ayni anda cevap vermek cok zor.herneyse fazla kafa sisirmeyeyim herkes hakkini helal etsin

neyi ne için kınadığını sende bilmiyorsun uslubunu bozma!!!!