• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 planlaması ve moderatör alımı

Cevap: Trakya Müzik 2012 planlaması ve moderatör alımı

moderatör olmak isteyen varsa bu isteğini belirtsin.

BÜTÜN ADAY OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM UNUTMAYALIMKİ BİZ ÖYLEDE BÖYLEDE BİR AİLEYİZ ÖNEMLİ OLANDA BU ZATEN

SaYgIlArImLa

Moderatör tarafında düzenlendi:

beni yapmassınız gerçide abi elimden geldiğince bişey ler yapıorum olur mu olur olmassada hep burdayım :)

neden kardeşim öyle düşünüyorsun önemli olan insanlara faydalı olabilmek bence kenidine güven ve sende katıl

tamam abi katılıorum :)

bu yüce divanda görev almak bnm için bir gururdurr :)

bende adayligimi koyuyorum chordsolo hocam, hayirlisi neyse olsun.

frden slmlar kadir seni tam gaz destekliyorum kayseri asiretinin tum oylari senin heheeheh tabiki ol neden olmucan hayirlisi ama ben emekliligin tadini cikarcam ole tv cilerle gazeteiclerle ropotgae falan urasamam hehehehehe hadi insallah olursunda bizede bakanlikda bir yer ayarlarsin heheheh

frden slmlar kadir seni tam gaz destekliyorum kayseri asiretinin tum oylari senin heheeheh tabiki ol neden olmucan hayirlisi ama ben emekliligin tadini cikarcam ole tv cilerle gazeteiclerle ropotgae falan urasamam hehehehehe hadi insallah olursunda bizede bakanlikda bir yer ayarlarsin heheheh

cok sagolasin burhan abi ben kesin gozuyle bakayim o zaman:D senin emeklilik maasina da bir ayar cektiririm:D kayserideki destekleyen, desteklemeyen butun halkima selam ve sevgiler.:D

eyvallah kadir sagolasin