• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik 2013 planlaması ve moderatör alımı

Cevap: Trakya Müzik 2012 planlaması ve moderatör alımı

katılım ları bekliyoruz arkadaşlar

bende varım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yıllardır bu siteye üyeyim ve gerçekten birçok şey öğrendim. Bundan sonra da tecrübe ve deneyimlerimle elimden geleni yapmaya hazırım. Zaten üniversitede okuduğum bölüm itibariyle de hukuk ve yönetim üzerinde elimden geleni yaparım :) herkese başarılar... :)

böyle seçkin bir sitede üye olmak bile bir ayrıcalıktır mod olmak ise daha gurur verici bir şey olsa gerek ben de varım. teşk.

.
Trakya Müzik Ailesi için 2012 yılı moderatör aday başvuruları hayırlı olsun.

Tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar..

Yıllardır bu siteye üyeyim ve gerçekten birçok şey öğrendim. Bundan sonra da tecrübe ve deneyimlerimle elimden geleni yapmaya hazırım. Zaten üniversitede okuduğum bölüm itibariyle de hukuk ve yönetim üzerinde elimden geleni yaparım :) herkese başarılar... :)
Taha kardeşim,
Moderatör adaylığın hayırlısı olsun, Eğer yönetim olarak kabul görüldüğü takdirde forum sitemiz için daha çok çalışacağın kanaatindeyim. Kabul görmese de yine desteğini esirgemeyeceğine de eminim.
Tekrar hayırlısı olsun.

Daha evvelden vakit konusunda bazı sıkıntılarım vardı sanırım vakit konusundaki sıkıntılarımı aştım ve sitemize daha yararlı olmak adına adaylığımın kayıt edilmesini rica ediyorum..Sitemizi seviyorum adaylığım kabul görmesede durmak yok çalışmaya devam :D

Öncelikle TM yönetimine ve idaresindeki emektar arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür etmek isterim.. Gerçekten seviyeli ve çizgisi belli bir form.. Bunu zaman zaman yaşanan teknik aksaklıklarda değerini daha çok hissettirdi.. Sanal ortam dahi olsa birçoğunuzu görür gibi sevip sayıyorum..
Müzik adına ve Türk kültürü adına yapılması için taşına altına sokulması gereken bir el daha varsa benim elimde olsun isterim..
Bende uygun görülürsem adayım.. Olmasamda bilgim dahilimde elimden geldiğince ihtiyacı olan arkadaşlara paylaşımlarımla destek olmaya çalışacağım..
Şimdiden TM adına hayırlı olması dileğimle...

Selam arkadaşlar.aranıza katılıp siteye daha çok destek vermek için elimden geleni yapmak isterdim fakat gerek dersler, işler derken bu zamanı bulamamacağımı düşündüğüm için bu işi benden daha çok zaman bulan arkadaşların daha iyi yapıp daha faydalı olabileceğini düşünerek onlara bırakmak doğru olur diye düşünüyorum fakat yine de elimizden geldiğince yine siteye katkılarımızı sürdüreceğimizi özellikle bu son dönemlerde yaşanan tatsız olaylardan sonra her zamanki gibi hep yanınızda olacağımızı hatırlatmak isterim.yeni seçilecek arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...

Moderatör tarafında düzenlendi:

yıllardır bu siteye nerdeyse hergün giriyorum ve ailem gibi görüyorum trakya müzik ailesini ve paylaştıgım konularla yazdıgım cevaplarla yardımcı oldugumu düşünüyorum. şimdiye kadar trakya müzikte hiç bir hatam olmadı büyüklerime saygılı küçüklerimede seviyeli davrandım bu yüzdende uzun zamandır beklediğim gibi ADAYLIGIMI KOYUYORUM. yönetime teşekkürler